Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Vleuten

Deze nieuwbouwwoning in Vleuten is recentelijk verbouwd. Er is een uitbouw geplaatst, waardoor de woonkamer nog ruimer geworden is. Het resultaat is erg mooi. Een deel van de verbouwing was ook het plaatsen van een nieuwe vloer. Dat het een gietvloer moest worden wisten de bewoners zeker. Maar hoe dat precies gecombineerd kon worden met de uitbouw wisten ze niet.

Een gietvloer met rubber comfort systeem

Omdat er een naad tussen de oude vloer en de nieuwe vloer van de uitbouw overbrugd moest worden, hebben de bewoners verschillende aanbieders van gietvloeren om advies gevraagd. Bij anderen kregen ze te horen dat er een drempel geplaatst kon worden of een dilatatiesysteem. Dat vonden wij nergens voor nodig en zonde bij een naadloze gietvloer. We hebben een rubber comfort systeem aangeraden, waarbij scheuren en naden overbrugd worden. Met als resultaat een volledig naadloze vloer. Het rubber comfort systeem heeft als bijkomend voordeel dat de gietvloer hierdoor nog comfortabeler aanvoelt.

De adviseurs van Coatingvloer.nl hebben ons duidelijk en professioneel advies gegeven over de combinatie van de uitbouw met een gietvloer. De voorstellen van andere gietvloer aanbieders waren niet zo goed als het rubber comfort systeem dat aangeraden is door Coatingvloer.nl. We zijn erg blij met het resultaat!

Een grijze gietvloer

We hebben de gietvloer in de woning aangebracht op zo’n 60 vierkante meter. De bewoners hebben gekozen voor de kleur ‘Pyriet’. Dit is een mooie grijstint. De PU gietvloer Green Line heeft een betonlook. Dit geeft de gietvloer een robuuste uitstraling.

Een modern en sfeervol interieur

De woning is modern ingericht, een stijl waarbij de naadloze gietvloer erg goed past. Er is gekozen voor veel strakke meubels zoals de grijze bank en de opvallende houten tafel met bijpassend bankje. Donker ijzer komt op verschillende plekken in het interieur terug. Zoals in de trendy taatsdeuren, de eettafel, de salontafel en het rekje in de keuken. De oudroze muur in de woonkamer maakt het geheel warmer qua uitstraling.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een PU Gietvloer Green Line? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan