Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen

In deze nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor de betonlook tint 'Chique'. De vloer ligt zowel in de woonkamer als in de keuken. In totaal op 50 vierkante meter.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Er zijn verschillende redenen om voor een PU Gietvloer Green Line te kiezen. Een gietvloeris erg praktisch, zelfs praktischer dan veel andere vloeren. Omdat een gietvloer door ons volledig naadloos wordt aangebracht kan vuil en stof niet in kiertjes ophopen. En omdat een gietvloer vochtwerend is, is de vloer makkelijk schoon te maken. Dat maakt het ook een perfecte vloer voor gezinnen met jonge kinderen, mensen met huisdieren en mensen met allergieën. Maar naast praktisch is een gietvloer ook erg sterk. De vloer gaat wel tientallen jaren mee! Ook is een gietvloer comfortabel, te combineren met vloerverwarming én verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren.

We zijn heel blij met onze nieuwe vloer. De kleur is prachtig! Ook is hij erg makkelijk schoon te maken.

Een interieur met grijze accenten

De grijze gietvloer is niet het enige wat grijs is in dit interieur. Op verschillende plekken komt grijs terug. Zoals in de mooie eetkamerstoelen, in manden, vazen, bloempotten en in de hoekbank. Het interieur is hierdoor rustig en in balans. Qua kleur is er verder vooral wit gebruikt. Het is een modern en sfeervol interieur.

Het betonlook effect

De bewoners hebben gekozen voor een gietvloer met betonlook effect. Voor een betonlook effect gebruiken we twee dichtbij elkaar liggende tinten voor de gietvloer, waardoor er een licht kleurverschil ontstaat. Hierdoor lijkt de vloer op een stoere betonnen vloer. Maar naast het betonlook effect er stoer uitziet is het ook erg praktisch. Op een gietvloer met het betonlook effect is vuil minder snel te zien.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto's ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.