Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in nieuwbouwwoning in Houten

Gietvloer na verhuizing

Een jong stel met kinderen uit Houten liet een prachtige nieuwbouwwoning bouwen. En zij wilde nu ook eindelijk een gietvloer. Dat kon prima, want zij bepaalden helemaal zelf hoe hun droomhuis eruit kwam te zien. Hun oude laminaatvloer lieten zij achter in hun oude woning en na de verhuizing konden zij zich verheugen op een nieuwe gietvloer.

Betonlook op de begane grond

De benedenverdieping van 100 m2 hebben we voorzien van een de Design Betonvloer in de kleur Perfect Grey. De grijze tinten zijn een goede match met het interieur, en in combinatie met de lichte keuken, heeft het geheel een ruimtelijk aanzicht.

“Een gietvloer onder én boven. Ons nieuwe huisje kan er de komende jaren weer tegenaan. Wat een verbetering ten opzichte van onze oude laminaatvloer.”

Strakke vloer in de slaapkamer

Zij wilden boven een strakke, robuuste en onderhoudsvriendelijke vloer. Maar wel een net iets andere look dan beneden. Daarom hebben we de mogelijkheden bekeken en diverse opties voorgelegd. De keuze is uiteindelijk op de PU Gietvloer Greenline Solo Steel gevallen. Zo zijn ook de kinderkamer en slaapkamer met elkaar verbonden.

Ook na verbouwing

We zien het steeds vaker: mensen kiezen voor een gietvloer wanneer zij een nieuwe woning laten bouwen. En vaak is dit een langgekoesterde wens die in vervulling gaat. Maar ook wanneer u een woning laat verbouwen, is een gietvloer een goede optie. Juist wanneer u een nieuwe keuken laat plaatsen of alle muren laat behandelen, is het een goed moment om uw huidige vloer eens kritisch onder de loep te nemen. Voldoet de vloer nog aan uw wensen en verkeert de vloer nog in goede staat?

Bezoek onze showroom

Bij Coating Vloer vertellen we u graag meer over de voordelen van een gietvloer. Een gietvloer in het echt ervaren? Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Amsterdam. Wilt u eerst meer weten over het kostenplaatje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan