Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Gouda

In deze grote nieuwbouwwoning in Gouda hebben we op 151 vierkante meter een betonlook gietvloer aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor de PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Pyriet’. De woning heeft drie woonlagen. Met op de eerste verdieping de slaapkamer van de ouders en op zolder twee ruime slaapkamers voor de kinderen. Doordat de gietvloer in de gehele woning ligt, is er een mooie eenheid in het interieur.

De perfecte vloer voor een gezin

Een gietvloer is een perfecte vloer voor een gezin. De vloer is volledig naadloos en daardoor erg hygiënisch. Schoonmaken hoeft niet veel tijd te kosten, want vuil blijft niet achter in kieren of gaten. Dat is een voordeel, zeker voor gezinnen met jonge kinderen waar de vloer nogal snel vies kan worden. Maar een gietvloer is ook comfortabel en daardoor beter geschikt voor gezinnen dan een harde vloer als bijvoorbeeld een stenen vloer. Wanneer een van de kids valt doet het nu veel minder pijn. Ook is een gietvloer een sterke vloer waar u jaren van kan genieten. Het is daarom een slimme investering voor gezinnen die een langere tijd in de woning willen blijven wonen.

We vinden de gietvloer erg mooi! We zijn over alles tevreden, zowel over de service als het eindresultaat. De vloer is erg makkelijk schoon te houden en heeft weinig onderhoud nodig.

Een modern en licht interieur

De woning is modern ingericht met vooral lichte kleuren. De meeste muren en de keuken zijn volledig wit. In de keuken staat een mooi kookeiland met prachtige leren krukken die qua stijl overeenkomen met de eetkamerstoelen. Een grijze gietvloer past bij veel verschillende stijlen en kleuren. Ook in de kinderkamer met een roze muur staat de vloer goed. De gietvloer heeft een betonlook, er zijn lichte kleurverschillen in de vloer te zien wat de vloer qua uitstraling iets speelser en warmer maakt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan