Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Gorinchem – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 172 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Gorinchem

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Gorinchem

De samenstelling van het interieur

Niet iedereen heeft de luxe om over een periode van 3 jaar het interieur van een nieuwbouwwoning in te richten. Het heeft zijn voordelen: u heeft ruim de tijd om rond te kijken, maar kan ook oneindig uw opties blijven verkennen. Onze klant kwam in dit stadium bij onze showroom in Amsterdam langs. Om tot een definitieve keuze te komen, gaven wij de klant een aantal samples mee.

Een eigen woning bouwen

Met de samples kon de klant oriënteren of de kleuren en structuur van de vloer volledig naar wens zou zijn. De kleur van de gietvloer kan er anders uitzien in kunstlicht of wanneer u meer of minder lichtinval heeft. De klant koos uiteindelijk voor de PU Gietvloer Greenline.

Naast de vloer werd de woning volledig naar wens op hun kavel gebouwd. Er waren daarom nog een tal aan andere keuzes die gemaakt moesten worden.

PU Gietvloer Greenline

Doordat de gietvloer op beide verdiepingen is gegoten heeft de gehele woning eenzelfde sfeer. Het voordeel van een PU Gietvloer Greenline is dat deze uiterst goed te combineren is met vloerverwarming én de vloer extra geluiddempende eigenschappen heeft.

Betonlook Loft & Solo Schelp

De klant koos voor twee verschillende kleuren op de verdiepingen. Hierdoor heeft de begane grond met de kleur Betonlook Loft een strakke, moderne uitstraling. Op de 1e verdieping ligt de zachte en populaire kleur Solo Schelp. Deze kleur geeft de slaapvertrekken en het sanitair een serene sfeer.

Verbluffend resultaat

Het resultaat mag er zijn. Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken uitnodigend. De eerste verdieping straalt rust en ruimte uit. De klant is tevreden met het resultaat en wij daarom ook.

Zou u ook eens willen zien of de gietvloersamples in uw woning even mooi tot hun recht komen? Kom langs bij onze showroom, dan vertellen we u ook meer over de voordelen van een gietvloer. Of u vraagt online een offerte op, dan ontvangt u direct een prijsopgave van ons.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Holland Park
Een gietvloer in een vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs