Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Gorinchem

De samenstelling van het interieur

Niet iedereen heeft de luxe om over een periode van 3 jaar het interieur van een nieuwbouwwoning in te richten. Het heeft zijn voordelen: u heeft ruim de tijd om rond te kijken, maar kan ook oneindig uw opties blijven verkennen. Onze klant kwam in dit stadium bij onze showroom in Amsterdam langs. Om tot een definitieve keuze te komen, gaven wij de klant een aantal samples mee.

Een eigen woning bouwen

Met de samples kon de klant oriënteren of de kleuren en structuur van de vloer volledig naar wens zou zijn. De kleur van de gietvloer kan er anders uitzien in kunstlicht of wanneer u meer of minder lichtinval heeft. De klant koos uiteindelijk voor de PU Gietvloer Greenline.

Naast de vloer werd de woning volledig naar wens op hun kavel gebouwd. Er waren daarom nog een tal aan andere keuzes die gemaakt moesten worden.

PU Gietvloer Greenline

Doordat de gietvloer op beide verdiepingen is gegoten heeft de gehele woning eenzelfde sfeer. Het voordeel van een PU Gietvloer Greenline is dat deze uiterst goed te combineren is met vloerverwarming én de vloer extra geluiddempende eigenschappen heeft.

Betonlook Loft & Solo Schelp

De klant koos voor twee verschillende kleuren op de verdiepingen. Hierdoor heeft de begane grond met de kleur Betonlook Loft een strakke, moderne uitstraling. Op de 1e verdieping ligt de zachte en populaire kleur Solo Schelp. Deze kleur geeft de slaapvertrekken en het sanitair een serene sfeer.

Verbluffend resultaat

Het resultaat mag er zijn. Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken uitnodigend. De eerste verdieping straalt rust en ruimte uit. De klant is tevreden met het resultaat en wij daarom ook.

Zou u ook eens willen zien of de gietvloersamples in uw woning even mooi tot hun recht komen? Kom langs bij onze showroom, dan vertellen we u ook meer over de voordelen van een gietvloer. Of u vraagt online een offerte op, dan ontvangt u direct een prijsopgave van ons.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan