Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een nieuwbouwwoning in Diemen

Gietvloer in een woning

Deze moderne vrijstaande woning ligt in Diemen, in de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep. Wij hebben hier in de gehele woning een PU gietvloer Green Line geplaatst. De gietvloer staat erg goed bij de moderne architectuur en de moderne inrichting van de woning.

We zijn erg tevreden over het werk van Coatingvloer.nl. De uitvoering maar ook de gehele begeleiding tijdens het proces was uitstekend. We kregen zelfs handig schoonmaakadvies! De PU gietvloer Green Line is erg comfortabel en we vinden het fijn dat de gietvloer ook hygiënisch is.

Een gietvloer in de gehele woning

Er is door de bewoners gekozen voor een PU gietvloer Green line in de solo kleur ‘Earth Grey’, een lichte grijstint. De gehele woning is voorzien van de gietvloer, zo ook de slaapkamers en de badkamer. In totaal hebben we op ruim 180 vierkante meter de PU gietvloer Green Line geplaatst. Wist u dat het voordelig is om in de gehele woning een gietvloer te laten plaatsen? Want hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter van een gietvloer.

Een harmonieus interieur

Deze moderne nieuwbouwwoning heeft een minimalistische uitstraling met bijzondere elementen, zoals de glazen loopbrug met uitzicht op de begane grond, de minimalistische houten trap en de inbouwkasten. De hoofdkleuren zijn zwart, wit en grijs. Verder komen de materialen hout en zwart metaal veel terug. Het is een prachtige woning die heel harmonieus is ingericht.

De bewoners zijn een gezin met twee kinderen en houden erg van koken. Dat is goed te zien aan de grote open keuken. In deze geweldige keuken met keukeneiland worden nu heerlijke gerechten bereid. In de muur is ruimte vrij gehouden voor de verzameling kookboeken.

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer bij u thuis? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van een gietvloer. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan