Gietvloer in een nieuwbouwwoning in Diemen - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een nieuwbouwwoning in Diemen

Gietvloer in een nieuwbouwwoning in Diemen

Deze moderne vrijstaande woning ligt in Diemen, in de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep. Wij hebben hier in de gehele woning een PU gietvloer Green Line geplaatst. De gietvloer staat erg goed bij de moderne architectuur en de moderne inrichting van de woning.

We zijn erg tevreden over het werk van Coatingvloer.nl. De uitvoering maar ook de gehele begeleiding tijdens het proces was uitstekend. We kregen zelfs handig schoonmaakadvies! De PU gietvloer Green Line is erg comfortabel en we vinden het fijn dat de gietvloer ook hygiënisch is.

Een gietvloer in de gehele woning

Er is door de bewoners gekozen voor een PU gietvloer Green line in de solo kleur ‘Earth Grey’, een lichte grijstint. De gehele woning is voorzien van de gietvloer, zo ook de slaapkamers en de badkamer. In totaal hebben we op ruim 180 vierkante meter de PU gietvloer Green Line geplaatst. Wist u dat het voordelig is om in de gehele woning een gietvloer te laten plaatsen? Want hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter van een gietvloer.

Een harmonieus interieur

Deze moderne nieuwbouwwoning heeft een minimalistische uitstraling met bijzondere elementen, zoals de glazen loopbrug met uitzicht op de begane grond, de minimalistische houten trap en de inbouwkasten. De hoofdkleuren zijn zwart, wit en grijs. Verder komen de materialen hout en zwart metaal veel terug. Het is een prachtige woning die heel harmonieus is ingericht.

De bewoners zijn een gezin met twee kinderen en houden erg van koken. Dat is goed te zien aan de grote open keuken. In deze geweldige keuken met keukeneiland worden nu heerlijke gerechten bereid. In de muur is ruimte vrij gehouden voor de verzameling kookboeken.

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer bij u thuis? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van een gietvloer. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer vrijstaande woning
Twee verschillende gietvloeren geplaatst in een vrijstaande woning
Gietvloer in een woning in Woerden
Een gietvloer in een vrijstaande woning in Woerden