Een gietvloer in een nieuwbouwwoning dichtbij Alkmaar | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning dichtbij Alkmaar

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning dichtbij Alkmaar

Een vloer die overal bij past en die te combineren is met vloerverwarming, daar waren de bewoners van deze nieuwbouwwoning in een klein dorp dichtbij Alkmaar naar op zoek. Ze hadden al eerder een gietvloer bij iemand anders zien liggen en via het internet zijn ze bij ons terecht gekomen. Na een bezoek aan onze showroom hebben ze gekozen voor de PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ’Silika‘. Wij hebben de gietvloer op 53 vierkante meter aangebracht.

Een nieuwe vloer

De bewoners waren op zoek naar een nieuwe vloer omdat ze naar een nieuwbouwwoning zijn verhuisd. De optie van een houten vloer viel voor hen af, omdat dat niet makkelijk te combineren vinden en tegels of een pvc vloer vinden ze niet mooi. Een gietvloer was eigenlijk precies waar ze qua uitstraling naar op zoek waren. Ze hebben gekozen voor een lichte grijstint omdat de kleur neutraal is en bij elke andere kleur past. Zodat ook als ze over een tijdje het interieur eventueel veranderen de gietvloer er goed bij zal staan.

We zijn erg blij met de gietvloer. Hij is mooi neutraal. Door het team van Coatingvloer.nl zijn we goed geholpen. Alles is duidelijk aan ons uitgelegd zodat we een goede keuze konden maken.

Een gietvloer met vloerverwarming

Wist u dat een gietvloer heel goed te combineren is met vloerverwarming? Het is een perfecte combinatie. De dunne gietvloer past zich snel aan aan de warmte van de vloerverwarming en zo kan de warmte ook snel de ruimte in verspreiden. Met vloerverwarming is de verwarming mooi weggewerkt en voelt de vloer altijd aangenaam aan. U kunt zowel voor vloerverwarming als voor een gietvloer bij ons terecht.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een woning in Maartensdijk
Een betonlook gietvloer in een nieuwbouwwoning in Oegstgeest