Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Aalsmeer

Van ideeën tot werkelijkheid

Wat een immens project is het om een eigen huis te bouwen. Onze klant kwam bij ons binnen in de zoektocht naar een vloer voor de woning en wanden voor de badkamer. Ze waren erg betrokken vanaf het begin en wisten al goed hoe het er uiteindelijk uit moest gaan zien. We hebben samen met hun naar verschillende voorbeelden gekeken, om een goed beeld hiervan te krijgen en tot de juiste keuze te komen.

Naadloze wanden van Natural Wall

De klant gaf vanaf het begin al aan dat zij geen tegels meer in de badkamer wilden. In eerste instantie heeft u dan geen last meer van naden en voegen die onderhouden moeten worden, maar ook de uitstraling van de badkamer verandert. Ze kozen voor de Natural Wall van Beton Cire in combinatie met een strakke gietvloer. De badkamer is nu onderhoudsvriendelijk en krasvast.

PU Gietvloer Green Line

De klant koos voor een gietvloer, zodat deze naadloos van de ene naar de andere ruimte over zou lopen. De keuze van de kleur was erg belangrijk, omdat deze moest passen bij de visgraten houtvloer in het zitgedeelte van de woonkamer. Om de vloer te laten matchen deed de klant eerst hier en daar inspiratie op. We gaven hen daarbij voorbeelden, zodat we zeker wisten dat het resultaat naar wens zou zijn.

Het kleurenschema

Door vooraf een kleurenschema te maken voor de verschillende ruimtes, geeft u richting aan de uiteindelijke uitstraling. Kleuren zijn belangrijk om de juiste stijl te weerspiegelen. In deze nieuwwoning is gekozen voor een lichtgrijze gietvloer, die de aandacht niet wegtrekt van de rest van het interieur. De kleur is zacht, terwijl de zwarte strakke lijnen naar de voorgrond komen. De accenten zorgen er uiteindelijk ook voor dat de verschillende ruimtes een geheel worden.

Van onze ideeën naar de werkelijkheid: we vinden het resultaat erg goed.

Vraag een offerte aan

Onze showroom bevindt zich in Amsterdam. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Heeft u al een kleurenschema opgesteld? Dan adviseren we u graag over onze verschillende gietvloeren en kleuren. Zou u deze kleur ook graag in uw woning terug willen zien? Vraag gemakkelijk een offerte op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan