Een gietvloer in nieuwbouwwijk Cruquiuswerf – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 172 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in nieuwbouwwijk Cruquiuswerf

Een gietvloer in nieuwbouwwijk Cruquiuswerf

Nieuwbouwproject Cruquiuswerf Amsterdam-Oost

Dit prachtige nieuwbouwproject bevindt zich in het Oostelijke Havengebied van Amsterdam. Binnen de haven zijn diverse nieuwbouwprojecten in aanbouw, waar Cruquiuswerf er een van is. Wonen in de Oostelijke Haven is een waar genot, doordat de architectuur zo is opgezet, dat u vanuit vrijwel iedere woning uitzicht over het water en de kade heeft.

Coatingvloer.nl is nauw betrokken bij het nieuwbouwproject, vanwege de grote vraag naar onze gietvloeren. We bieden daarom een projectkorting aan, waar u als toekomstig bewoner van kunt profiteren!

Over Cruquiuswerf

In totaal bestaat het project uit maar liefst 12 gebouwen, waarvan de helft van de appartementen verkocht wordt en de andere helft een huurbestemming heeft. Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar. De woningen variëren van 107 tot maar liefst 141 m², in de prijsklasse van € 610.000 – € 835.000. De woningtypes bestaan uit ‘Live & Work Apartments’ en ‘Urban Apartments’.

Bent u straks de trotse bewoner van een van de royale appartementen in Cruquiuswerf? Dan bent u verzekerd van een heerlijk uitzicht over een gevarieerd aanbod aan boten die via ’t IJ het kanaal in- en uitvaren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om binnen Amsterdam Oost dagelijks een heerlijk kopje koffie te nuttigen, bij een van de hippe koffietentjes. Als nieuwe bewoner komen we u én uw buren graag tegemoet bij de inrichting van uw woning.

Projectkorting op een gietvloer

Coatingvloer.nl biedt een projectkorting aan voor alle woningen binnen Cruquiuswerf. U geniet projectkorting bij de afname van een nieuwe gietvloer. Deze kunt u over één of meerdere verdiepingen aan laten brengen: hoe meer meters u afneemt, hoe hoger uw korting. We bieden ook de mogelijkheid om samen met uw buren een nieuwe gietvloer af te nemen. In dat geval stapelt uw korting nog hoger op.

Met de burenkorting profiteert u van extra korting, maar behoudt u uw individuele voordelen, zoals: de keuze voor de kleur of wanneer u de vloer wilt laten leggen. Benieuwd wat deze voordelen voor u betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, dan ontvangt u een passend aanbod van ons.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs
Een betonvloer in een splitlevelwoning in Amstelveen