Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in nieuwbouwwijk Cruquiuswerf

Nieuwbouwproject Cruquiuswerf Amsterdam-Oost

Dit prachtige nieuwbouwproject bevindt zich in het Oostelijke Havengebied van Amsterdam. Binnen de haven zijn diverse nieuwbouwprojecten in aanbouw, waar Cruquiuswerf er een van is. Wonen in de Oostelijke Haven is een waar genot, doordat de architectuur zo is opgezet, dat u vanuit vrijwel iedere woning uitzicht over het water en de kade heeft.

Coatingvloer.nl is nauw betrokken bij het nieuwbouwproject, vanwege de grote vraag naar onze gietvloeren. We bieden daarom een projectkorting aan, waar u als toekomstig bewoner van kunt profiteren!

Over Cruquiuswerf

In totaal bestaat het project uit maar liefst 12 gebouwen, waarvan de helft van de appartementen verkocht wordt en de andere helft een huurbestemming heeft. Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar. De woningen variëren van 107 tot maar liefst 141 m², in de prijsklasse van € 610.000 – € 835.000. De woningtypes bestaan uit ‘Live & Work Apartments’ en ‘Urban Apartments’.

Bent u straks de trotse bewoner van een van de royale appartementen in Cruquiuswerf? Dan bent u verzekerd van een heerlijk uitzicht over een gevarieerd aanbod aan boten die via ’t IJ het kanaal in- en uitvaren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om binnen Amsterdam Oost dagelijks een heerlijk kopje koffie te nuttigen, bij een van de hippe koffietentjes. Als nieuwe bewoner komen we u én uw buren graag tegemoet bij de inrichting van uw woning.

Projectkorting op een gietvloer

Coatingvloer.nl biedt een projectkorting aan voor alle woningen binnen Cruquiuswerf. U geniet projectkorting bij de afname van een nieuwe gietvloer. Deze kunt u over één of meerdere verdiepingen aan laten brengen: hoe meer meters u afneemt, hoe hoger uw korting. We bieden ook de mogelijkheid om samen met uw buren een nieuwe gietvloer af te nemen. In dat geval stapelt uw korting nog hoger op.

Met de burenkorting profiteert u van extra korting, maar behoudt u uw individuele voordelen, zoals: de keuze voor de kleur of wanneer u de vloer wilt laten leggen. Benieuwd wat deze voordelen voor u betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, dan ontvangt u een passend aanbod van ons.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan