Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Inspiratie: gietvloeren in nieuwbouwhuizen

Gietvloer nieuwbouwhuis

Veel mensen lijken het lastig te vinden een nieuwbouwhuis in te richten. Een bestaand huis heeft bepaalde karakteristieken die de sfeer bepalen, maar een nieuwbouwhuis is met name een grote, kale ruimte met strakke wanden, vloeren en beton. Sfeer moet u als bewoner helemaal zelf creëren. En dit begint vaak al bij het kiezen van de vloer.

Veelzijdige vloer

Een gietvloer is een veelzijdige vloer die past in een industrieel, maar ook in een modern interieur. Een gietvloer kan in vrijwel iedere ruimte worden aangelegd; van de badkamer tot de woonkamer. Door in iedere ruimte dezelfde vloer te leggen, verbindt u de afzonderlijke ruimten en heeft iedere kamer in huis dezelfde basis. Maak de gietvloer eigen met een zelfgekozen afwerking (strak of met een veeg) en kies een kleur die past bij uw wens en smaak. Een gietvloer is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, dus u zit niet vast aan de welbekende grijstint.

Inspiratie voor een gietvloer in een nieuwbouwhuis

Om u een idee te geven van de mogelijkheden met een gietvloer in een nieuwbouwhuis hebben we hieronder wat inspiratie voor u verzameld. Laat u inspireren door de mogelijkheden van de gietvloer en neem vooral contact met ons op als u vragen voor ons heeft. We staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies en de mogelijkheden voor een gietvloer in uw nieuwbouwwoning met u te bespreken.

Nieuwbouwhuis gietvloer

Gietvloer nieuwbouwhuis

Gietvloer in niewbouwwoning

nieuwbouwwoning gietvloer

Gietvloer nieuwbouwhuis

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan