Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Inspiratie: gietvloeren in nieuwbouwhuizen

Gietvloer nieuwbouwhuis

Veel mensen lijken het lastig te vinden een nieuwbouwhuis in te richten. Een bestaand huis heeft bepaalde karakteristieken die de sfeer bepalen, maar een nieuwbouwhuis is met name een grote, kale ruimte met strakke wanden, vloeren en beton. Sfeer moet u als bewoner helemaal zelf creëren. En dit begint vaak al bij het kiezen van de vloer.

Veelzijdige vloer

Een gietvloer is een veelzijdige vloer die past in een industrieel, maar ook in een modern interieur. Een gietvloer kan in vrijwel iedere ruimte worden aangelegd; van de badkamer tot de woonkamer. Door in iedere ruimte dezelfde vloer te leggen, verbindt u de afzonderlijke ruimten en heeft iedere kamer in huis dezelfde basis. Maak de gietvloer eigen met een zelfgekozen afwerking (strak of met een veeg) en kies een kleur die past bij uw wens en smaak. Een gietvloer is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, dus u zit niet vast aan de welbekende grijstint.

Inspiratie voor een gietvloer in een nieuwbouwhuis

Om u een idee te geven van de mogelijkheden met een gietvloer in een nieuwbouwhuis hebben we hieronder wat inspiratie voor u verzameld. Laat u inspireren door de mogelijkheden van de gietvloer en neem vooral contact met ons op als u vragen voor ons heeft. We staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies en de mogelijkheden voor een gietvloer in uw nieuwbouwwoning met u te bespreken.

Nieuwbouwhuis gietvloer

Gietvloer nieuwbouwhuis

Gietvloer in niewbouwwoning

nieuwbouwwoning gietvloer

Gietvloer nieuwbouwhuis

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.