Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer in nieuwbouwwijk Wisselspoor Utrecht

Stadswijk Wisselspoor krijgt nieuwbouwwoningen en appartementen

In de oud-industriële stadswijk Wisselspoor worden meerdere nieuwbouwwoningen en appartementen gerealiseerd. Op dit moment zijn alle lege plekken gevuld en is de bouw in volle gang. Een nieuwbouwwoning is bij uitstek geschikt voor een gietvloer, omdat er nog geen meubels zijn waar u rekening mee hoeft te houden.

Autoluwe stadswijk

Wisselspoor is een prachtige en autoluwe stadswijk waar rust en een bijzonder karakter centraal staan. Dit gebied, gekenmerkt door de industriële hallen, is een plek die erom vraagt ontdekt te worden. En met de komst van deze nieuwbouwwijk is dat zeker een stap in de goede richting.

Stedelijke parkjes en hofjes

De nieuwe woningen en appartementen in stadswijk Wisselspoor moeten een nieuwe diversiteit aan bewoners aantrekken. De oude industrie is niet langer in overvloed aanwezig en dat zorgt ervoor dat singels, stellen en families er hun thuis van kunnen maken. Deze wijk moet bovendien een brug slaan tussen de oude architectuur en de hedendaagse luxe levensstijl.

(Buren)korting op een gietvloer

Bent u de gelukkige eigenaar van een woning of appartement in Wisselspoor en bent u nog op zoek naar een mooie vloer die we in elke gewenste kleur en variëteit kunnen aanbrengen? Dan is een gietvloer wellicht de juiste keuze voor u! En kiest u voor een grotere oppervlakte of wilt u samen met uw buren een gietvloer afnemen? Dan krijgt u van ons een mooie korting op de totale offerteprijs!

Bekijk en beloop al onze vloeren

We nodigen u heel graag uit in onze showroom om alle gietvloeren uitvoerig te bekijken en te belopen. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Direct een scherpe prijsopgaaf ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Neem contact met ons op indien u vragen heeft.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.