Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in nieuwbouwwijk de Kop Weespertrekvaart

Waar particulieren en bedrijven elkaar ontmoeten

Aan de rand van Amsterdam, waar de Amstel en de Vecht elkaar verbinden wordt een nieuw appartementencomplex gerealiseerd. In totaal worden er 32 appartement gebouwd. Het gebouw wordt niet volledig voor particuliere bewoning ingezet: er komen 4 bedrijfsruimtes, een parkeergarage en een fietsenstalling.

Bent u ook mede-eigenaar van dit bijzondere project? Bij Coatingvloer.nl bieden we projectkorting aan, zodat u een gietvloer kunt laten leggen met korting. Hoe meer meters u afneemt, hoe meer korting u ontvangt.

Een vrije indeling

Het bijzondere aan dit nieuwbouwproject is dat het een collectief initiatief is van de kopers. Dit wil zeggen dat de kopers de gezamenlijke opdrachtgever zijn van het gebouw. Dit geeft hen de ruimte en vrijheid om de woningen naar smaak in te richten. Zo krijgt ieder een ‘plattegrond op maat’. De bewoners kiezen zelf hoe zij deze plattegronden in willen delen.

Groen, gasloos & duurzaam

Naast dat het gebouw compleet gasloos wordt opgeleverd, is het voorzien van een polderdak. Dit dak slaat regenwater op, houdt het vast een voert het vertraagd af. Dit maakt het dak uiterst geschikt voor een groen dak, een daktuin of dakpark. Een polderdak helpt in het voorkomen van wateroverlast, met name in grote steden.

Projectkorting op een gietvloer

De start van de bouw was in juni 2019. De verwachte oplevering van het complex is nog in 2020. Indien u een gietvloer bij Coatingvloer.nl afneemt profiteert u van projectkorting. Zijn uw buren ook geïnteresseerd? Door samen een gietvloer af te nemen, stapelt uw korting verder op: hoe meer meters, hoe hoger uw korting. Natuurlijk kunt u nog steeds zelf kiezen voor welke vloer u kiest, onafhankelijk van uw buren. Het gaat ons enkel om het aantal meters.

Een vrijblijvende offerte kunt u gemakkelijk online opvragen. U kunt uw wensen ook met ons bespreken door langs onze showroom te komen in Amsterdam.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan