Een gietvloer in nieuwbouwwijk de Kop Weespertrekvaart
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 172 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in nieuwbouwwijk de Kop Weespertrekvaart

Een gietvloer in nieuwbouwwijk de Kop Weespertrekvaart

Waar particulieren en bedrijven elkaar ontmoeten

Aan de rand van Amsterdam, waar de Amstel en de Vecht elkaar verbinden wordt een nieuw appartementencomplex gerealiseerd. In totaal worden er 32 appartement gebouwd. Het gebouw wordt niet volledig voor particuliere bewoning ingezet: er komen 4 bedrijfsruimtes, een parkeergarage en een fietsenstalling.

Bent u ook mede-eigenaar van dit bijzondere project? Bij Coatingvloer.nl bieden we projectkorting aan, zodat u een gietvloer kunt laten leggen met korting. Hoe meer meters u afneemt, hoe meer korting u ontvangt.

Een vrije indeling

Het bijzondere aan dit nieuwbouwproject is dat het een collectief initiatief is van de kopers. Dit wil zeggen dat de kopers de gezamenlijke opdrachtgever zijn van het gebouw. Dit geeft hen de ruimte en vrijheid om de woningen naar smaak in te richten. Zo krijgt ieder een ‘plattegrond op maat’. De bewoners kiezen zelf hoe zij deze plattegronden in willen delen.

Groen, gasloos & duurzaam

Naast dat het gebouw compleet gasloos wordt opgeleverd, is het voorzien van een polderdak. Dit dak slaat regenwater op, houdt het vast een voert het vertraagd af. Dit maakt het dak uiterst geschikt voor een groen dak, een daktuin of dakpark. Een polderdak helpt in het voorkomen van wateroverlast, met name in grote steden.

Projectkorting op een gietvloer

De start van de bouw was in juni 2019. De verwachte oplevering van het complex is nog in 2020. Indien u een gietvloer bij Coatingvloer.nl afneemt profiteert u van projectkorting. Zijn uw buren ook geïnteresseerd? Door samen een gietvloer af te nemen, stapelt uw korting verder op: hoe meer meters, hoe hoger uw korting. Natuurlijk kunt u nog steeds zelf kiezen voor welke vloer u kiest, onafhankelijk van uw buren. Het gaat ons enkel om het aantal meters.

Een vrijblijvende offerte kunt u gemakkelijk online opvragen. U kunt uw wensen ook met ons bespreken door langs onze showroom te komen in Amsterdam.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in Nieuwerkerk aan den IJssel
Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht