Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in nieuwbouwwijk Weespersluis

Veel groen en water

Wonen in Weespersluis betekent wonen tussen het water en groenvoorzieningen. Weespersluis – de naam zegt het al een beetje – ligt in Weesp. Heerlijk centraal gelegen op slechts 10 minuten met de trein van Amsterdam én dichtbij ’t Gooi.

Heeft u onlangs een woning gekocht in Weespersluis of gaat u een woning kopen? Bij Coatingvloer.nl profiteert u van een unieke projectkorting, zodat u een gietvloer aanschaft met hoge korting. Hoe groter het oppervlak, hoe hoger uw korting!

Belangrijke rol voor natuur

Waar natuur steeds schaarser wordt, valt Weespersluis op. Slechts een derde van het gebied wordt gebruikt voor woningbouw. Twee derde blijft dus over voor de natuur. Volop water en groen. Water uit de Vecht en drie geweldige parken voor recreatie en ontspanning. Liefhebbers van fietsen en wandelen worden hier volledig op hun wenken bediend.

Gevarieerd aanbod

Het huizenaanbod varieert: van herenhuizen tot levensloopbestendige woningen. Van luxe villa’s tot aan twee-onder-een-kapwoningen. En u bepaalt zelf wat voor vloer er in de woning wordt gelegd. Gaat u voor een neutrale gietvloer of een schitterende betonvloer? Coatingvloer.nl levert het, met korting. Nemen uw buren ook een gietvloer af? Dan wordt de korting alsmaar hoger. Want: hoe meer meters, hoe lager de gietvloer prijs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of een gietvloer in het echt zien? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Amsterdam. Vooraf meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan