Gietvloer in nieuwbouwwijk Weespersluis – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer in nieuwbouwwijk Weespersluis

Veel groen en water

Wonen in Weespersluis betekent wonen tussen het water en groenvoorzieningen. Weespersluis – de naam zegt het al een beetje – ligt in Weesp. Heerlijk centraal gelegen op slechts 10 minuten met de trein van Amsterdam én dichtbij ’t Gooi.

Heeft u onlangs een woning gekocht in Weespersluis of gaat u een woning kopen? Bij Coatingvloer.nl profiteert u van een unieke projectkorting, zodat u een gietvloer aanschaft met hoge korting. Hoe groter het oppervlak, hoe hoger uw korting!

Belangrijke rol voor natuur

Waar natuur steeds schaarser wordt, valt Weespersluis op. Slechts een derde van het gebied wordt gebruikt voor woningbouw. Twee derde blijft dus over voor de natuur. Volop water en groen. Water uit de Vecht en drie geweldige parken voor recreatie en ontspanning. Liefhebbers van fietsen en wandelen worden hier volledig op hun wenken bediend.

Gevarieerd aanbod

Het huizenaanbod varieert: van herenhuizen tot levensloopbestendige woningen. Van luxe villa’s tot aan twee-onder-een-kapwoningen. En u bepaalt zelf wat voor vloer er in de woning wordt gelegd. Gaat u voor een neutrale gietvloer of een schitterende betonvloer? Coatingvloer.nl levert het, met korting. Nemen uw buren ook een gietvloer af? Dan wordt de korting alsmaar hoger. Want: hoe meer meters, hoe lager de gietvloer prijs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of een gietvloer in het echt zien? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Amsterdam. Vooraf meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

5 luxe badkamers
Betonlook gietvloer in nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan
Onze showroom is geopend
Neem contact op voor uw afspraak in de showroom.