Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

200 m² Betonlook Zirkoon

In deze Utrechtse woning is een subtiele jaren-zeventig-look gecreëerd. Dit laat zien hoe veelzijdig een gietvloer kan zijn. Besluit u na enkele jaren voor een andere stijl te gaan? Dan is dat geen probleem met een gietvloer. In deze woning hebben we de kleur Betonlook Zirkoon gelegd: een warme kleur, die zorgt voor een serene uitstraling.

Eigenwijze accentkleuren

Met de accentkleuren donkercyaan, koper, goud en zwart heeft de klant een gewaagde sprong genomen. Desondanks heeft het prachtig uitgepakt en heerst er nog altijd een rustige sfeer. Dit komt doordat de accentkleuren gecombineerd zijn met een variëteit aan aardetinten.

De keuze voor een gietvloer

Bent u nog op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Onze ervaring is dat de meeste klanten voorheen een parket- of pvc-vloer hebben gehad en nu op zoek zijn naar een nieuwe stijl. Naast de strakke uitstraling van een gietvloer is deze ook onderhoudsarm. Dit komt doordat er geen vuil achter naden kan blijven hangen. Even stofzuigen en dweilen en uw vloer is weer als nieuw!

Kies uw kleur

Naast deze kleur hebben we nog meer dan 3.000 verschillende RAL- en NCS-kleuren in de aanbieding. U kunt de vloer daarom volledig op uw wensen afstemmen. Aangezien we zowel de vloeren hebben gelegd als het uiteindelijke resultaat bij vele klanten hebben mogen bekijken, kunnen we u een gepast advies geven. Vraag een vrijblijvende offerte op voor meer informatie.

[huge_it_portfolio id=”149″]

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.