Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

200 m² Betonlook Zirkoon

In deze Utrechtse woning is een subtiele jaren-zeventig-look gecreëerd. Dit laat zien hoe veelzijdig een gietvloer kan zijn. Besluit u na enkele jaren voor een andere stijl te gaan? Dan is dat geen probleem met een gietvloer. In deze woning hebben we de kleur Betonlook Zirkoon gelegd: een warme kleur, die zorgt voor een serene uitstraling.

Eigenwijze accentkleuren

Met de accentkleuren donkercyaan, koper, goud en zwart heeft de klant een gewaagde sprong genomen. Desondanks heeft het prachtig uitgepakt en heerst er nog altijd een rustige sfeer. Dit komt doordat de accentkleuren gecombineerd zijn met een variëteit aan aardetinten.

De keuze voor een gietvloer

Bent u nog op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Onze ervaring is dat de meeste klanten voorheen een parket- of pvc-vloer hebben gehad en nu op zoek zijn naar een nieuwe stijl. Naast de strakke uitstraling van een gietvloer is deze ook onderhoudsarm. Dit komt doordat er geen vuil achter naden kan blijven hangen. Even stofzuigen en dweilen en uw vloer is weer als nieuw!

Kies uw kleur

Naast deze kleur hebben we nog meer dan 3.000 verschillende RAL- en NCS-kleuren in de aanbieding. U kunt de vloer daarom volledig op uw wensen afstemmen. Aangezien we zowel de vloeren hebben gelegd als het uiteindelijke resultaat bij vele klanten hebben mogen bekijken, kunnen we u een gepast advies geven. Vraag een vrijblijvende offerte op voor meer informatie.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan