Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

200 m² Betonlook Zirkoon

In deze Utrechtse woning is een subtiele jaren-zeventig-look gecreëerd. Dit laat zien hoe veelzijdig een gietvloer kan zijn. Besluit u na enkele jaren voor een andere stijl te gaan? Dan is dat geen probleem met een gietvloer. In deze woning hebben we de kleur Betonlook Zirkoon gelegd: een warme kleur, die zorgt voor een serene uitstraling.

Eigenwijze accentkleuren

Met de accentkleuren donkercyaan, koper, goud en zwart heeft de klant een gewaagde sprong genomen. Desondanks heeft het prachtig uitgepakt en heerst er nog altijd een rustige sfeer. Dit komt doordat de accentkleuren gecombineerd zijn met een variëteit aan aardetinten.

De keuze voor een gietvloer

Bent u nog op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Onze ervaring is dat de meeste klanten voorheen een parket- of pvc-vloer hebben gehad en nu op zoek zijn naar een nieuwe stijl. Naast de strakke uitstraling van een gietvloer is deze ook onderhoudsarm. Dit komt doordat er geen vuil achter naden kan blijven hangen. Even stofzuigen en dweilen en uw vloer is weer als nieuw!

Kies uw kleur

Naast deze kleur hebben we nog meer dan 3.000 verschillende RAL- en NCS-kleuren in de aanbieding. U kunt de vloer daarom volledig op uw wensen afstemmen. Aangezien we zowel de vloeren hebben gelegd als het uiteindelijke resultaat bij vele klanten hebben mogen bekijken, kunnen we u een gepast advies geven. Vraag een vrijblijvende offerte op voor meer informatie.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in nieuwbouwwijk de Kop Weespertrekvaart
Een gietvloer in een appartement in Loosdrecht