Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Holland Park

Spraakmakende woonwijk Holland Park

Sinds 2015 is de bouw van Holland Park in Diemen-Zuid van start gegaan. De wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters. De wijk is een ideale plek voor de young professional, die net even aan de drukte wil ontsnappen, terwijl het centrum op nog geen 10 minuten afstand is.

Een woonwijk met het karakter van de Amsterdamse architectuur en de voordelen van een moderne nieuwbouwwoning. Om de duurzame eigenschappen van de woningen te ondersteunen biedt Coatingvloer.nl projectkorting aan op een nieuwe gietvloer.

Een bruisende wijk aan het water

Om het Amsterdamse karakter in stand te houden zijn er meerdere grachten door de woonwijk heen aangelegd. Dit geeft de wijk zijn unieke karakter, die veelal ongekend is bij nieuwbouwwoningen. De totale woonwijk biedt plek voor 5.000 nieuwe bewoners.

Naast de prachtige omgeven grachten, is de woonwijk fantastisch gelegen: direct naast het Bergwijkpark en station Diemen-Zuid. U bent binnen 12 minuten op de Zuidas.

Moderne grachtenpanden

Bij een modern grachtenpand hoort moderne, milieuvriendelijke apparatuur. Hier is over nagedacht bij het ontwerp van de panden. Bent u nog op zoek naar een milieuvriendelijke vloer voor uw nieuwe woning? Dan zijn onze gietvloeren een gepaste oplossing.

Een gietvloer is zeer gebruiksvriendelijk, doordat hij kras- en slijtbestendig is. Hierdoor heeft u lang plezier van uw nieuwe vloer. Door de speciale topcoat is hij uv-bestendig en verkleurt hij niet.

“In Holland Park komen duurzame onderdelen waarbij alles voldoet aan de nieuwste normen als het gaat om energiegebruik en belasting van het milieu.”

Designappartementen van 45 m² tot 100 m²

Het voordeel van een gietvloer is dat u de vloer door de gehele woning door kunt laten lopen – zelfs tot en met de badkamer. Een gietvloer is waterafstotend en daarom ook een ideale oplossing voor uw badkamer of toilet.

Combineer de vloer met vloerverwarming en u geniet door uw gehele woning van een aangenaam warme vloer. Vloerverwarming zorgt er tevens voor dat uw woning gelijkmatig verwarmd wordt, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan een lager verbruik.

Projectkorting op een gietvloer

Coatingvloer.nl biedt projectkorting aan op deze prachtige woonwijk. Wat betekent dit voor u? U laat uw gietvloer met korting door ons leggen, na oplevering van de woning. Hoe meer meters u samen met uw buren afneemt (binnen dit nieuwbouwproject), des te hoger uw korting. U bepaalt zelf wanneer u het project wilt laten uitvoeren. Dit hoeft niet gelijktijdig met uw buren te zijn. Zo geniet u direct bij intrek van een huiselijke sfeer.

Bent u benieuwd hoe hoog uw projectkorting is? Vraag dan een vrijblijvende offerte op. Na ontvangst van de offerte plannen we graag een afspraak met u in bij onze showroom. We nemen graag de mogelijkheden met u door tijdens een persoonlijk gesprek.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.