Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag

Doorlopende gietvloer met betonlook

Aanschouw hoe deze gietvloer met betonlook prachtig doorloopt in de verschillende ruimtes van de begane grond. In totaal is er 80 m² aangebracht in deze nieuwbouwwoning in de kleur Lood. De vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is te de modificeren naar eigen wens: u heeft keuze uit ruim 3000 verschillende RAL-kleuren.

Begin met een kleurenpalet

Het inrichten van een nieuwbouwwoning begint met het bepalen van het kleurenpalet. De eerste stap is de keuze voor de basistinten. In deze woning koos de klant voor de zachte tinten grijs en wit. De accentkleuren zijn oranje en zwart geworden. Dit geeft de woning een zeer aangename, gemakkelijke en luchtige sfeer.

Zodra het kleurpalet is vastgesteld, kan de keuze voor de vloer gemaakt worden. Voordeel van onze gietvloeren is dat er meerdere opties en kleuren mogelijk zijn. De muren zijn wit gestukt en de vloer heeft een lichtgrijze tint. Deze basistinten in combinatie met de scherpe accenten in oranje en zwart geven de ruimtes een speels uiterlijk. Het groen en de kunst in de woning vangen de aandacht.

Coatingvloer.nl is door de jaren heen bij honderden, misschien wel duizenden klanten “over de vloer” gekomen. We zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends voor uw living of bedrijfsruimte. We helpen u graag bij de totstandkoming van uw kleurenpalet.

Mix grondstoffen

Een opkomende woontrend is het variëren van een diversiteit aan grondstoffen. In deze nieuwbouwwoning is er gebruikgemaakt van marmer in het keukenaanrecht, lichthouten meubels, de betonlook in de vloer en veel groene decoratie. De foto’s tonen het fijne, gezellige resultaat. Dit in tegenstelling tot het idee dat een gietvloer koud is. Gietvloeren hebben een licht elastische eigenschap, waardoor de vloer juist warm aanvoelt.

Een veilige vloer voor kinderen

Gietvloeren zijn ideaal wanneer u (jonge) kinderen heeft. De vloer is gemakkelijk schoon te houden, zodat uw kinderen veilig op de grond kunnen spelen. Doordat de vloer volledig naadloos is, kan er ook geen vuil of vloeistof achter naden of voegen blijven hangen. Het kan er niet tussenkomen, maar ook niet erin trekken: de vloer is volledig waterbestendig. Is er wat gemorst, dan ruimt u het zo op.

Ga in gesprek met onze vloerdeskundigen

Wilt u graag in gesprek gaan met onze experts? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte op.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.