Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

Natuurelementen

Het is wel duidelijk waar de inspiratie voor deze nieuwbouwwoning vandaan is gekomen. De woning is gesitueerd in een prachtige groene omgeving. Ook het interieur bestaat uit onbewerkte natuurelementen, zoals de houten wanden en plafonds, maar ook de boomstam vensterbank. De klant was op zoek naar een vloer met eenzelfde natuurlook. De keuze is uiteindelijk gevallen op een PU Gietvloer Greenline.

Eigenwijs & speels

In deze bijzondere wijk staan een tal aan verschillende woonhuizen. Hierdoor heeft de wijk een zeer eigen uitstraling, waar u uw ogen uit kunt kijken. In lijn met dit unieke karakter is het interieur van de woning samengesteld. Het heeft een eigenwijze en speelse uitstraling, die tegelijkertijd strak en modern is.

Een kijkje in het wild

Door de grote open raampartijen vangen de ruimtes van de woning veel licht. Hier doorheen heeft de klant al vossen, herten en uilen voorbij zien komen. De rust van buiten is naar binnen gebracht door te kiezen voor een vloer met een natuurlijke kleur. De kleur Solo Balanced Spa is warm, zacht en rustig.

Voordelen van een gietvloer

In de vorige woning had de klant een donker laminaat, die de ruimte kleiner maakte. Vanwege de houten wanden en plafonds, vonden ze een houten vloer te veel worden. Marmoleum was geen optie, omdat dit hen te veel aan het uiterlijk van een school deed denken. Uiteindelijk stuitte ze op een gietvloer. Hiermee konden ze hun eigen kleur uitkiezen en hadden ze het voordeel van andere eigenschappen, zoals: geluiddempend, slijtvast en waterresistent.

Een doorlopende gietvloer

De vloer is over een totale ruimte van 120m² gelegd. Dit was extra voordelig, omdat hiermee alle ruimtes van dezelfde verdieping zijn voorzien van een nieuwe vloer – zelfs de badkamer! Daarnaast profiteerde de klant van oplopende korting: hoe meer meters, des te voordeliger per vierkante meter.

Bezoek onze showroom

Ook op zoek naar een gietvloer voor één ruimte, een gehele verdieping of misschien wel een volledig pand? Alles kan bij Coatingvloer.nl. Kijk bij ons ruime aanbod aan vloeren of kom eens kijken bij onze showroom in Amsterdam. Voor een prijsopgaaf vraagt u een vrijblijvende offerte op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan