Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

Natuurelementen

Het is wel duidelijk waar de inspiratie voor deze nieuwbouwwoning vandaan is gekomen. De woning is gesitueerd in een prachtige groene omgeving. Ook het interieur bestaat uit onbewerkte natuurelementen, zoals de houten wanden en plafonds, maar ook de boomstam vensterbank. De klant was op zoek naar een vloer met eenzelfde natuurlook. De keuze is uiteindelijk gevallen op een PU Gietvloer Greenline.

Eigenwijs & speels

In deze bijzondere wijk staan een tal aan verschillende woonhuizen. Hierdoor heeft de wijk een zeer eigen uitstraling, waar u uw ogen uit kunt kijken. In lijn met dit unieke karakter is het interieur van de woning samengesteld. Het heeft een eigenwijze en speelse uitstraling, die tegelijkertijd strak en modern is.

Een kijkje in het wild

Door de grote open raampartijen vangen de ruimtes van de woning veel licht. Hier doorheen heeft de klant al vossen, herten en uilen voorbij zien komen. De rust van buiten is naar binnen gebracht door te kiezen voor een vloer met een natuurlijke kleur. De kleur Solo Balanced Spa is warm, zacht en rustig.

Voordelen van een gietvloer

In de vorige woning had de klant een donker laminaat, die de ruimte kleiner maakte. Vanwege de houten wanden en plafonds, vonden ze een houten vloer te veel worden. Marmoleum was geen optie, omdat dit hen te veel aan het uiterlijk van een school deed denken. Uiteindelijk stuitte ze op een gietvloer. Hiermee konden ze hun eigen kleur uitkiezen en hadden ze het voordeel van andere eigenschappen, zoals: geluiddempend, slijtvast en waterresistent.

Een doorlopende gietvloer

De vloer is over een totale ruimte van 120m² gelegd. Dit was extra voordelig, omdat hiermee alle ruimtes van dezelfde verdieping zijn voorzien van een nieuwe vloer – zelfs de badkamer! Daarnaast profiteerde de klant van oplopende korting: hoe meer meters, des te voordeliger per vierkante meter.

Bezoek onze showroom

Ook op zoek naar een gietvloer voor één ruimte, een gehele verdieping of misschien wel een volledig pand? Alles kan bij Coatingvloer.nl. Kijk bij ons ruime aanbod aan vloeren of kom eens kijken bij onze showroom in Amsterdam. Voor een prijsopgaaf vraagt u een vrijblijvende offerte op.

[huge_it_portfolio id=”138″]

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.