Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een minimalistisch interieur in Amsterdam

Gietvloer in woning in Amsterdam

Onze PU gietvloer Green Line vormt de basis van dit prachtige minimalistische interieur. Wij hebben in deze Amsterdamse woning een gietvloer aangebracht. De kleur hebben we speciaal op verzoek van de klant gemaakt.

Een gietvloer met een unieke kleur

U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal kleuren. Maar ook als u graag een unieke kleur wilt die wij nog niet bieden is dat mogelijk. Wij kunnen de kleur aan de hand van uw wensen maken. De tint van de gietvloer in deze woning is dan ook echt uniek! Heeft u interesse in een gietvloer in een bijzondere kleur? Neem dan contact met ons op om een afspraak de maken in onze showroom, waar we graag de mogelijkheden met u bespreken.

Een gietvloer in een minimalistisch interieur

De woning is erg strak en minimalistisch ingericht. De meubels zijn van hetzelfde donkere hout in combinatie met zwart. Daarnaast is er voor de tinten wit en grijs gekozen, zoals in de moderne eetkamerstoelen en de grijze banken. Er zijn weinig decoraties en de meubels hebben strakke vormen. Zo minimalistisch mogelijk, met een maximaal effect! De woonkeuken heeft grote ramen waardoor er veel licht binnenkomt. De witte luxaflex versterken dit effect en houden het licht en fris. Het resultaat is erg mooi en stijlvol.

Ik ben erg blij met de gietvloer en de gekozen kleur, deze is erg netjes aangebracht. Tip voor anderen: wij hebben een robotstofzuiger die de gietvloer stofvrij houdt. Een perfecte combinatie!

Een gietvloer voor gezinnen

In deze moderne woning woont een gezin met twee kinderen. Een PU gietvloer Green Line is zeer geschikt voor gezinnen, want de vloer is naast erg mooi ook heel praktisch. Een gietvloer is, doordat hij naadloos en vochtwerend is, erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het een duurzame vloer, waar u lang van kan genieten.

Interesse in een gietvloer?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PU gietvloer Green Line op werk? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van onze gietvloeren. Of maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan