Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer met vloerverwarming in Rotterdam

Dunne vloer

Begin dit jaar hadden we een jong stel op bezoek in onze showroom. Zij waren op zoek naar een vloer voor hun nieuwbouwwoning. Omdat zij een vloerverwarming met warmtepomp hebben, vertelden wij dat een gietvoer een perfecte match is voor hun woning. Een gietvloer is een vrij dunne vloer. Hierdoor bereikt de warmte van de vloerverwarming sneller de ruimte.

Geen tegel- en houtenvloer

Tegels vonden ze niet mooi. En ook marmoleum had, door de zichtbare naden, niet hun voorkeur. Hout vonden ze wel leuk. Echter heeft een houten vloer twee nadelen. De warmte wordt veel minder snel verspreid en de vloer kan gaan uitzetten. Ons advies was daarom ook om een dunne gietvloer te nemen, in het hele huis.

Schitterend resultaat

Het jonge gezin liet ons onlangs weten nog zeer tevreden te zijn met PU Gietvloer Green Line Solo Basic van 135 m2. De vloerverwarming met warmtepomp werkt optimaal en ze genieten dagelijks van een aangename temperatuur in huis. Ook de jongste bewoner van het huis kan de vloer waarderen. Hij speelt er graag op met zijn spelgoed en beleeft er de spannendste avonturen. Een schitterend naadloos en aangenaam resultaat.

“We genieten dagelijks van onze schitterende vloer. Vooral onze kleine speelt er heerlijk op. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kindvriendelijke gietvloer!”

Onderhoudsarm

De gietvloer past uitstekend bij een woning waarin geleefd wordt. En waarin niet veel tijd is voor onderhoud. De PU gietvloer is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en straalt alweer na slechts een simpele schoonmaakbeurt. Ideaal voor gezinnen waarin beide ouders werken en kinderen opgroeien.

Een echte gezinsvloer

Bent u ook op zoek naar een kindvriendelijke gezinsvloer, die geschikt is voor vloerverwarming? Maak dan een afspraak voor een kennismaking in onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Hoe groter de oppervlakte, des te lager uw prijs per vierkante meter.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan