Gietvloer Limburg: gietvloeren op maat - Coatingvloer.nl
Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Limburg

Gietvloer Limburg

Gietvloer Limburg

Gietvloer Limburg

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer Limburg

Laat uw woning of bedrijf in Limburg en omgeving voorzien van een naadloze gietvloer. De vakmensen van Coatingvloer.nl brengen gietvloeren op maat aan in elke gewenste kleur en afwerking. Door te kiezen voor een gietvloer kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer die in elke ruimte een toegevoegde waarde is.

Voordelen van een gietvloer

Gietvloeren zijn veelzijdige vloeren die door hun voordelige eigenschappen zowel in woonhuizen als in zakelijke ruimtes worden aangebracht. Zo is een gietvloer onder andere naadloos, stofvrij en slijtvast. Beschikt u over een groot gezin met opgroeiende kinderen, dan wordt uw vloer optimaal gebruikt. Een gietvloer biedt een stevig en tegelijkertijd comfortabel oppervlak waar u jarenlang plezier van zult beleven.

Andere voordelen van een gietvloer zijn:

  • Onderhoudsarm
  • Verkrijgbaar in elke gewenste kleur
  • Gemakkelijk te personaliseren
  • Volledig naadloos
  • Geschikt voor vloerverwarming

PU design gietvloer Limburg

Wat kost een gietvloer in Limburg?

De prijs van een gietvloer is per situatie verschillend en heeft geen standaardprijs. Om de prijs te bepalen wordt er gekeken naar verschillende factoren zoals de grootte van de oppervlakte, de gekozen kleuren, de vorm van de ruimte en persoonlijke wensen. Ook is de huidige ondergrond van invloed op de prijs. Een gietvloer kan alleen worden aangebracht op een egale ondervloer. Wanneer de vloer nog niet egaal is, zijn er meer arbeidsuren nodig om de ondergrond voor te bereiden.

Bespaartip:

De kosten van een gietvloer per vierkante meter nemen af wanneer u direct een groter oppervlak voorziet van een gietvloer. In plaats van slechts één kamer of ruimte te laten voorzien van een gietvloer, bent u per m2 voordeliger uit wanneer u een gietvloer laat aanbrengen op de hele verdieping.

Coatingvloer.nl komt graag bij u langs in Limburg om de ruimte en uw wensen te inventariseren. Wij zullen vervolgens aangeven wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende offerte uitbrengen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via 020 845 2650 of stuurt u een e-mail naar info@coatingvloer.nl.

vrijblijvende offerte bel: 020 845 2650

Design gietvloer Limburg

Gietvloeren voor particulieren in Limburg

Een gietvloer in huis kent vele voordelen. Doordat een gietvloer geen naden heeft, kan er ook geen vuil tussen de voegen komen. Door het onderhoudsvriendelijke karakter van de vloer, bent u weinig tijd kwijt aan het onderhouden van de gietvloer. Een gietvloer is ook perfect voor gezinnen. Wanneer er wordt geknoeid op het oppervlak met eten of drinken, ontstaat er niet snel een vlek. Omdat een gietvloer vloeistofdicht is, trekt drinken of vet niet in de vloer, waardoor u langer geniet van een mooie vloer.

Gietvloer voor bedrijven in Limburg

Door een gietvloer aan te laten brengen in uw bedrijf, profiteert u van een onderhoudsarme vloer die zowel functioneel als representatief is. Een gietvloer is geschikt voor elke zakelijke ruimte zoals een kantoorpand, showroom, werkplaats, garage en winkel. De vloer is volledig te personaliseren door uw bedrijfskleuren of bedrijfslogo terug te laten komen in het design.

Contact met Coatingvloer.nl

Voor meer informatie over onze gietvloeren in Limburg neemt u contact met ons op via 020 845 2650. Wij zijn op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@coatingvloer.nl. Direct een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.

vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl