Gietvloer Lelystad: kwalitatieve en voordelige gietvloeren
Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Elke gietvloer die wij leveren, is van een hoogwaardige kwaliteit en krijgt een afwerking op topniveau. Gietvloer Lelystad heeft een variatie aan gietvloeren die naadloos zijn en over een eigentijds design beschikken. Het design varieert qua uitvoering per gietvloersoort en gekozen kleur. Er zijn meerdere bijzondere kenmerken van toepassing op onze gietvloeren. Bijvoorbeeld dat er sprake is van vloeren die waterdicht zijn en lang meegaan. Voor bepaalde soorten gietvloeren zijn alle RAL-kleuren leverbaar. Ook van NCS en Sikkens zijn kleuren beschikbaar om zo met de favoriete kleur rekening te houden.

Gietvloer woning Ouderkerk aan de Amstel

Gietvloer prijs

De gietvloer prijs berekenen wij aan de hand van een samenstelling van factoren. Het oppervlak speelt zeker een rol en zelfs in belangrijke mate. Een toenemend vloeroppervlak zorgt bijvoorbeeld standaard voor een afnemende gietvloer prijs per m2. Naast deze factor kijken wij voor de berekening van de prijs naar het soort gietvloer. Ook de afwerking op maat en eventuele voorbereidende werkzaamheden tellen mee. Gietvloer Lelystad hanteert een indicatieve prijslijst om een indruk te krijgen van de kosten. Wij raden voor een persoonlijke prijs op maat aan om een offerte aan te vragen voor de gewenste gietvloer.

Vloercoating

Vloercoating is op een veelzijdige manier toe te passen. Het is bijvoorbeeld een afzonderlijke afwerking voor verschillende soorten ondergronden. Het is echter ook een vloersysteem dat als vernieuwing is toe te passen op bestaande kunststofvloeren. Vloercoating is industrieel toe te passen, maar dus ook als vernieuwing op een woonvloer. De vloercoatings van Gietvloer Lelystad zijn vloeistofdicht en krijgen vorm met een naadloos en strak oppervlak. Wij gebruiken voor de coating verschillende soorten kunststoffen. Afhankelijk van het doel en toepassing is daarbij een keuze te maken tussen epoxy en polyurethaan. Wij adviseren u graag over de beste samenstelling. Daarbij is een unieke afwerking op maat uiteraard mogelijk met toevoeging van extra kenmerken.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een slijtvaste afwerking met een beschermend karakter. Dat uit zich onder meer in het vloeistofdichte oppervlak en de weerbaarheid tegen chemicaliën. Ook is het zo dat epoxyvloeren zwaar te belasten zijn met voertuigen en met machines. Gietvloer Lelystad levert epoxyvloeren in alle kleuren en kleuruitvoeringen. Daarnaast zijn praktische eigenschappen door ons extra toe te voegen. Indien u bijvoorbeeld een veilige vloer wenst met een stroef oppervlak regelen wij dat. De epoxyvloer krijgt dan vorm met antislip. Zo regelen wij in ruimtes met elektrische ontlading dat de epoxyvloer antistatisch is. Het is wel belangrijk dat de ondergrond stabiel is voor het aanbrengen van dit vloersysteem

Betonvloer

Een betonvloer van Gietvloer Lelystad staat voor topkwaliteit en topdesign. Het resultaat van de pure ambacht valt meteen op door de unieke look van onze betonvloeren. Deze vloer heeft een robuust uiterlijk vertoon, maar is praktisch en comfortabel om op te wonen. De betonvloer is de laatste jaren in een toenemende belangstelling komen te staan. Dat heeft te maken met de combinatie van de authentieke en natuurgetrouwe look. Ook het comfort en het praktisch gemak dat een naadloos vloersysteem heeft draagt bij aan de populariteit. Naast woonvloer is deze vloer in trek als stijlvolle bedrijfsvloer, zoals in een luxueus ingericht kantoor. Of in een exclusieve winkel, waar design in alle opzichten aanwezig is.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer is prachtig om naar te kijken en fijn om op te wonen. Of om op te werken, want betonlook vloeren zijn veelzijdig toe te passen. In een showroom, kantoor of winkel vormt een betonlook vloer eveneens een schitterende basis. De variatie in uitvoering is groot en bovendien is elke betonlook vloer op een eigen manier uniek. In elk geval als het gaat om het levendige gemêleerde effect dat tot stand komt. De kleur is zelf te kiezen uit bijvoorbeeld de hele lijn met RAL-kleuren. Het gemêleerde effect komt pas tot stand op het moment van mengen, uitgieten en vlak trekken van de vloeibare substantie. Wooncomfort met warmte en elasticiteit van het materiaal zijn gegarandeerd.

Woonbeton

Woonbeton is een heel ander soort gietvloer en bestaat in de eerste plaats al uit een cementgebonden substantie. Het materiaal krijgt geen vorm door het uitgieten, maar op basis van ambachtelijk werk. Het bijzondere karakter krijgt daardoor telkens weer bij ieder project in Lelystad en daarbuiten een unieke uitstraling. Woonbeton is een sublieme en stijlvolle basis die comfort en gemak met een naadloos oppervlak combineert. Gietvloer Lelystad biedt u de kans om van alle voordelen van woonbeton te profiteren. Wij leveren deze vloer in vele kleuren en hebben een professioneel applicatieteam voor de uitvoering beschikbaar. Heeft u vloerverwarming of wilt u deze aanschaffen? De vloerverwarming combineert uitstekend met woonbeton.

Nieuwbouw & renovatie

Nieuwbouw en renovatie verschillen van elkaar, maar vertonen ook overeenkomsten. Bijvoorbeeld als het gaat om de functie, zoals wonen of werken. Of als het gaat om de toepassing van gietvloeren. Nieuwbouw en renovatie zijn particuliere of bedrijfsmatige projecten die zich beiden lenen voor de gietvloeren van Gietvloer Lelystad. Wij voorzien ook uw huis of woning in Lelystad, nieuw of bestaand van een mooie en praktische gietvloer. Op het gebied van renovatie en zeker ook als het gaat om nieuwbouw neemt de vraag naar gietvloeren toe.

Onderhoud

Gietvloer Lelystad is in te schakelen voor onderhoud aan gietvloeren. Het gaat dan vooral om werkzaamheden die gericht zijn op herstel of reparatie. Daarnaast valt vernieuwing in het verlengde daarvan eveneens onder het onderhoud van gietvloeren. De slijtvaste vloeren zijn duurzaam, maar er zijn uiteraard situaties waarin scheuren optreden. Bijvoorbeeld door onzorgvuldig gebruik van de gietvloer. Of door ouderdom. Laat Gietvloer Lelystad de situatie beoordelen en met een advies voor onderhoud of vernieuwing komen.

Showroom

In onze ruime showroom heeft u alle gelegenheid om onze gietvloeren te ervaren. Daarbij zijn onze experts aanwezig om u van advies te voorzien. Wij zetten ons altijd in om de beste service te leveren en daarom nemen wij ruim de tijd voor uw bezoek. Dat is ook een reden dat wij u verzoeken een afspraak voor uw komst te maken.

Offerte aanvraag

Gietvloer Lelystad voorziet op aanvraag in een persoonlijke offerte voor een gietvloer naar keuze. Daarvoor is er een offerteformulier beschikbaar die online naar ons is toe te zenden. Na ontvangst beoordelen wij uw aanvraag. Daarbij kijken wij naar het soort gietvloer, oppervlak en overige kenmerken. Binnen vijf werkdagen hoort u dan van ons.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl