Gietvloer kosten: voordelige gietvloer bij Coatingvloer

Gietvloer kosten

Gietvloer kosten

Gietvloer kosten bestaan uit meerdere onderdelen. Ondanks dat er sprake is van verschillende onderdelen waar een prijs aanhangt, is het natuurlijk zo dat er best een algemene indicatie gegeven kan worden met betrekking tot de m2 prijs. Met de indicatie kunt u een indruk krijgen van de gietvloer kosten, maar dat betekent nog niet dat u daarvan uit kunt gaan. Dat komt namelijk doordat er standaard sprake is van een unieke afwerking, waarbij ook nog eens extra factoren een rol kunnen spelen.

gietvloer kosten

Projectomvang en gietvloer kosten

Er is een onderdeel dat voor zich spreekt met betrekking tot de gietvloer kosten. Dat is namelijk de projectomvang op basis van het aantal m2. Er wordt niet voor niets gerekend met een m2 prijs die dan uiteindelijk de totale gietvloer kosten omvat. In elk geval als het om de indicatieve kosten gaat, want daar spelen de m2 een rol bij. Overigens kunt u korting krijgen naarmate de projectomvang aan het toenemen is. Tot en met 50 m2 geldt een vaste kostenprijs en daarna wordt per m2 de prijs bepaald.

Onderdelen van gietvloer kosten

Als er naar de overige onderdelen van de gietvloer kosten gekeken wordt, dan is er sprake van een tweedeling als het gaat om het type materiaal. Kunsthars kan namelijk in verschillende vormen worden gebruikt voor de realisatie van gietvloeren. Bij de verschillende kunstharsen is er ook sprake van verschil in de gietvloer kosten. Zo zijn er nog een aantal onderdelen die samen het kostenplaatje bepalen. Bijvoorbeeld een speciale afwerking. Of het gebruik van meerdere kleuren om een logo aan te brengen of een afbeelding in de vloer te verwerken. Ook voorbereidende werkzaamheden kunnen weer tot de specifieke prijsonderdelen gerekend worden.

De gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Offerteformulier voor gietvloer kosten

Om u transparantie te bieden en helderheid te verschaffen, stellen wij u in de gelegenheid om het offerteformulier voor gietvloer kosten in te vullen. U kunt het digitale formulier invullen en daarna naar ons verzenden. De gietvloer kosten komen dan in een gespecificeerde prijsopgave te staan. Of wilt u een persoonlijk gesprek? Dan kunt u een afspraak maken. Wij ontvangen u graag in onze showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl