Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een kantoor in Utrecht

Een design gedreven bureau

Voor een bureau gespecialiseerd in design en creativiteit hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. Dit bureau is gevestigd in een prachtig oud kathedraal. Deze plek is dé creatieve en industriële hotspot van Utrecht. De missie van het bedrijf is: korte lijnen en hoge latten. Deze missie moet vertegenwoordigd worden in de uitstraling van het kantoor. En dat is zeker gelukt!

De missie van het bedrijf is: korte lijnen en hoge latten.

De keuze van het volledige team

Het bureau bestaat uit een hecht team van creatief strategen, designers en projectmanagers. We hebben met z’n allen gezocht naar de perfecte vloer. Omdat het team nauw samenwerkt met hun opdrachtgevers, is het van groot belang dat het kantoor als hun visitekaartje fungeert. Omdat de vloer over de gehele werkplek is gelegd – zo’n 250m² – was het extra belangrijk dat de juiste keuze werd gemaakt.

Solo Schelp

De keuze viel op de kleur Solo Schelp: een zachte, lichtgrijze kleur. De gietvloer voelt warm aan en de kleur heeft dan ook een warme uitstraling. Het geeft het kantoor een industriële look. Verschillende meubelen in het interieur hebben een opvallende kleur, die er vanaf spatten. Er wordt vaak gedacht dat een gietvloer te strak is om te combineren met houten meubelen, maar aan de foto’s is te zien dat niets minder waar is.

Een inspirerende plek

Door de open werkplekken, de grote ramen, het onbewerkte hout en de minimale look is het kathedraal een ware inspiratiebron geworden voor haar werknemers en opdrachtgevers. Het geeft de creatievelingen ruimte om te innoveren en uit te vinden. De klant heeft gekozen voor een licht interieur, waar veel witte en lichteiken kleuren in voorkomen, zodat het kantoor zijn ruimtelijke sfeer behoudt.

Een gietvloer in uw kantoor

Onze gietvloeren brengen we aan in verschillende soorten kleuren en maten. Heeft u ook een kantoor dat vraagt om een verfrissende vloer? We brengen de vloeren doorlopend over de ruimtes aan in het aantal m² dat u wenst. Hoe meer m² u afneemt, hoe voordeliger de gietvloer is per m². Vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan