Een gietvloer in een kantoor in Oostzaan | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een kantoor in Oostzaan

Een gietvloer in een kantoor in Oostzaan

Een gietvloer is een geweldige vloer voor in een kantoor. De vloer ziet er professioneel uit, is makkelijk schoon te maken en gaat lang mee. Alleen maar voordelen! Verbeterhaar heeft in hun huiselijke kantoor door ons een gietvloer laten aanbrengen.

Een sfeervol kantoor

Het kantoor heeft een professionele sfeer en is tegelijkertijd ook sfeervol en persoonlijk. Er zijn twee grote bureau’s voor beide ondernemers en daarnaast is er een gezellige zithoek gemaakt. De ondernemers geloven dat er op kantoor naast hard gewerkt ook ontspannen mag worden. Het grote vloerkleed is een leuk contrast met de strakke PU gietvloer Green Line en de vele planten zorgen niet alleen voor sfeer maar zuiveren ook de lucht.

Een grijze gietvloer

Verbeterhaar heeft gekozen voor onze PU gietvloer Green Line in de tint ‘Platin’, een warme grijstint. In het interieur zijn de minimalistische tinten zwart, wit en grijs gebruikt. Deze kleuren zijn neutraal en tijdloos en daardoor zeer geschikt voor in een kantoor.

We zijn erg blij met de vloer, hij ligt er erg strak en netjes in!

Krassen voorkomen op een gietvloer

Onder de bureaustoelen zijn doorzichtige stoelmatten neergelegd die de gietvloer beschermen tegen krassen. Een PU gietvloer Green Line is een sterke vloer, maar er kunnen krassen op de vloer komen wanneer deze niet goed wordt beschermt. De plastic wieltjes van een bureaustoel zorgen na een tijdje voor krassen in de vloer, daarom is het gebruik van een stoelmat erg slim! Krassen kunt u ook voorkomen door een mat bij de deur te plaatsen, viltjes onder meubels te plaatsen en binnenshuis schoenen uit te doen.

Ook een gietvloer op kantoor?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PU gietvloer Green Line op werk? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van onze gietvloeren. Of maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer in woning in Amsterdam
Een gietvloer in een minimalistisch interieur in Amsterdam
Gietvloer in winkel
Een betonlook gietvloer in een winkel van Swapfiets