Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een kantoor in Oostzaan

Gietvloer op kantoor

Een gietvloer is een geweldige vloer voor in een kantoor. De vloer ziet er professioneel uit, is makkelijk schoon te maken en gaat lang mee. Alleen maar voordelen! Verbeterhaar heeft in hun huiselijke kantoor door ons een gietvloer laten aanbrengen.

Een sfeervol kantoor

Het kantoor heeft een professionele sfeer en is tegelijkertijd ook sfeervol en persoonlijk. Er zijn twee grote bureau’s voor beide ondernemers en daarnaast is er een gezellige zithoek gemaakt. De ondernemers geloven dat er op kantoor naast hard gewerkt ook ontspannen mag worden. Het grote vloerkleed is een leuk contrast met de strakke PU gietvloer Green Line en de vele planten zorgen niet alleen voor sfeer maar zuiveren ook de lucht.

Een grijze gietvloer

Verbeterhaar heeft gekozen voor onze PU gietvloer Green Line in de tint ‘Platin’, een warme grijstint. In het interieur zijn de minimalistische tinten zwart, wit en grijs gebruikt. Deze kleuren zijn neutraal en tijdloos en daardoor zeer geschikt voor in een kantoor.

We zijn erg blij met de vloer, hij ligt er erg strak en netjes in!

Krassen voorkomen op een gietvloer

Onder de bureaustoelen zijn doorzichtige stoelmatten neergelegd die de gietvloer beschermen tegen krassen. Een PU gietvloer Green Line is een sterke vloer, maar er kunnen krassen op de vloer komen wanneer deze niet goed wordt beschermt. De plastic wieltjes van een bureaustoel zorgen na een tijdje voor krassen in de vloer, daarom is het gebruik van een stoelmat erg slim! Krassen kunt u ook voorkomen door een mat bij de deur te plaatsen, viltjes onder meubels te plaatsen en binnenshuis schoenen uit te doen.

Ook een gietvloer op kantoor?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PU gietvloer Green Line op werk? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van onze gietvloeren. Of maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan