Inspiratie voor uw gietvloer

Inspiratie opdoen op het gebied van gietvloeren is ideaal. U kunt zich dan namelijk een beter beeld voorstellen van wat er allemaal wel niet mogelijk is. Het maakt niet uit of het gaat om bijvoorbeeld de keuze voor een design gietvloer of een industrie gietvloer. Het opdoen van inspiratie is altijd gunstig om zo tot de beste keuze te komen voor uw woning of bedrijf. Als u een beter inzicht heeft in de verschillende opties dan weet u ook beter wat bij u past. Zo kunt u helemaal naar wens uw eigen vloer creëren. Uiteraard kan onze adviseur u daarin begeleiden, want door de beschikbare expertise kunnen wij u nog meer inspireren.

Meer foto’s

Inspiratie op basis van kleur

De keuze voor een kleur of voor een combinatie van kleuren of voor een kleur die een gemêleerd effect heeft, is van groot belang. Kleuren spelen namelijk een belangrijke rol in het interieur. Coatingvloer.nl biedt u online alvast de mogelijkheid om inspiratie op te doen op het gebied van de beschikbare kleuren. Dat zijn er veel en van iedere kleur zijn er wel meerdere tinten beschikbaar. Groen kan bijvoorbeeld lichtgroen, zachtgroen, maar ook heel donkergroen zijn. U vindt de kleurenkaart om inspiratie op te doen op onze website. Alle beschikbare RAL-kleuren worden hierin per tint gepresenteerd.

Inspiratie op basis van eerder uitgevoerde projecten

Coatingvloer.nl heeft uiteraard een ruime ervaring in het uitvoeren van projecten met gietvloeren voor woningen en bedrijven. Op de website van Coatingvloer.nl vindt u een divers aantal voorbeelden aan de hand van foto´s en beschrijvingen van gietvloeren die door ons zijn aangebracht. U kunt dan ook op deze manier inspiratie opdoen en misschien komt u wel een gietvloer tegen die u meteen aanspreekt. Overigens verstrekken wij uiteraard over alle soorten gietvloeren die wij leveren uitgebreide informatie. Door de informatie door te nemen, kunt u misschien ook weer op ideeën worden gebracht.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Naast dat wij u online alle gelegenheid geven gietvloer inspiratie op te doen, willen wij u ook graag de mogelijkheid bieden om in de praktijk met ons en onze gietvloeren kennis te maken. U kunt namelijk tijdens een bezoek aan de showroom van Coatingvloer.nl nog meer inspiratie opdoen. U kunt voor nog meer gietvloer inspiratie meteen een afspraak maken en ons bellen op 020-8452650. Onze showroom is overigens in Amsterdam gevestigd.
vrijblijvende offertebel: 020 845 2650

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl