Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer voor de industrie in Uitgeest

In dit industriële bedrijfspand in Uitgeest hebben wij een gietvloer aangebracht. Het bedrijf was op zoek naar een hygiënische vloer en dan is een gietvloer een geweldige keuze. Wij hebben verschillende soorten gietvloeren, maar voor de industrie is de epoxy gietvloer toch wel het meest geschikt. Wij hebben in dit
bedrijfspand dan ook een epoxy gietvloer aangebracht. In opvallend smurfenblauw!

Een epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is erg sterk en kan daardoor zware (chemische) belasting goed aan. Zelfs hele zware machines of voertuigen zorgen niet voor scheuren in de vloer. Daarnaast is een epoxy gietvloer volledig naadloos en vochtwerend. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch. En omdat de duurzame gietvloer jaren meegaat is het ook een slimme investering!

We zijn heel tevreden over onze nieuwe vloer. De kleur is erg mooi en de gietvloer is erg hygienisch. Precies wat we zochten!

Een opvallende kleur

De eigenaars van het bedrijf hebben gekozen voor een opvallende blauwe kleur voor de gietvloer. De RAL5005. De blauwe gietvloer vormt een vrolijk contrast met de oranje stellages. Dat is weer eens wat anders dan grijs!

De perfecte vloer

Een gietvloer is de perfecte vloer voor dit bedrijf uit Uitgeest, wat deze hal gebruikt voor het assembleren en voor de opslag van hoog nauwkeurige onderdelen en deelsamenstellingen op het gebied van o.a. lucht- en ruimtevaart, nucleaire geneeskunde, vluchtsimulatie, grafische industrie en algemene apparatenbouw. Wij hebben de epoxy gietvloer er in totaal op 500 vierkante meter aangebracht.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze gietvloeren voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Of vraag eerst online een offerte aan. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van industriële gietvloeren.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan