Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer voor de industrie in Uitgeest

In dit industriële bedrijfspand in Uitgeest hebben wij een gietvloer aangebracht. Het bedrijf was op zoek naar een hygiënische vloer en dan is een gietvloer een geweldige keuze. Wij hebben verschillende soorten gietvloeren, maar voor de industrie is de epoxy gietvloer toch wel het meest geschikt. Wij hebben in dit
bedrijfspand dan ook een epoxy gietvloer aangebracht. In opvallend smurfenblauw!

Een epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is erg sterk en kan daardoor zware (chemische) belasting goed aan. Zelfs hele zware machines of voertuigen zorgen niet voor scheuren in de vloer. Daarnaast is een epoxy gietvloer volledig naadloos en vochtwerend. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch. En omdat de duurzame gietvloer jaren meegaat is het ook een slimme investering!

We zijn heel tevreden over onze nieuwe vloer. De kleur is erg mooi en de gietvloer is erg hygienisch. Precies wat we zochten!

Een opvallende kleur

De eigenaars van het bedrijf hebben gekozen voor een opvallende blauwe kleur voor de gietvloer. De RAL5005. De blauwe gietvloer vormt een vrolijk contrast met de oranje stellages. Dat is weer eens wat anders dan grijs!

De perfecte vloer

Een gietvloer is de perfecte vloer voor dit bedrijf uit Uitgeest, wat deze hal gebruikt voor het assembleren en voor de opslag van hoog nauwkeurige onderdelen en deelsamenstellingen op het gebied van o.a. lucht- en ruimtevaart, nucleaire geneeskunde, vluchtsimulatie, grafische industrie en algemene apparatenbouw. Wij hebben de epoxy gietvloer er in totaal op 500 vierkante meter aangebracht.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze gietvloeren voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Of vraag eerst online een offerte aan. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van industriële gietvloeren.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.