Een gietvloer voor de industrie in Uitgeest | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer voor de industrie in Uitgeest

Een gietvloer voor de industrie in Uitgeest

In dit industriële bedrijfspand in Uitgeest hebben wij een gietvloer aangebracht. Het bedrijf was op zoek naar een hygiënische vloer en dan is een gietvloer een geweldige keuze. Wij hebben verschillende soorten gietvloeren, maar voor de industrie is de epoxy gietvloer toch wel het meest geschikt. Wij hebben in dit
bedrijfspand dan ook een epoxy gietvloer aangebracht. In opvallend smurfenblauw!

Een epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is erg sterk en kan daardoor zware (chemische) belasting goed aan. Zelfs hele zware machines of voertuigen zorgen niet voor scheuren in de vloer. Daarnaast is een epoxy gietvloer volledig naadloos en vochtwerend. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch. En omdat de duurzame gietvloer jaren meegaat is het ook een slimme investering!

We zijn heel tevreden over onze nieuwe vloer. De kleur is erg mooi en de gietvloer is erg hygienisch. Precies wat we zochten!

Een opvallende kleur

De eigenaars van het bedrijf hebben gekozen voor een opvallende blauwe kleur voor de gietvloer. De RAL5005. De blauwe gietvloer vormt een vrolijk contrast met de oranje stellages. Dat is weer eens wat anders dan grijs!

De perfecte vloer

Een gietvloer is de perfecte vloer voor dit bedrijf uit Uitgeest, wat deze hal gebruikt voor het assembleren en voor de opslag van hoog nauwkeurige onderdelen en deelsamenstellingen op het gebied van o.a. lucht- en ruimtevaart, nucleaire geneeskunde, vluchtsimulatie, grafische industrie en algemene apparatenbouw. Wij hebben de epoxy gietvloer er in totaal op 500 vierkante meter aangebracht.

Een gietvloer voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze gietvloeren voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Of vraag eerst online een offerte aan. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van industriële gietvloeren.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een woning in Cothen
Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen