Gietvloer in nieuwbouwwoning op Cruquius – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in nieuwbouwwoning op Cruquius

Een gietvloer in nieuwbouwwoning op Cruquius

Op Cruquius worden meer dan 15 nieuwe woon- en werkgebouwen gerealiseerd. Van townhouses en tiny lofts tot stadswoningen en penthouses. Speciaal voor ondernemers met een bedrijf aan huis biedt Cruquius de townhouse workplaces; een woon- en werkgedeelte in één pand.

Bent u de eigenaar van een van de vele panden op Cruquius en bent u nog op zoek naar een mooie, sterke en strakke gietvloer? Coatingvloer.nl is uw vloerspecialist! Profiteer bovendien van een riante korting.

Wonen aan het water

Dit schiereiland in Amsterdam-Oost is omringd door water en is daarmee vooral in de zomer een bruisende plek van plezier en sport. Dit up and coming gedeelte van Amsterdam is nagenoeg gelegen aan de Indische buurt en ligt op loopafstand van het centrum onze hoofdstad. Mede dankzij deze uitstekende bereikbaarheid is Cruquius een plek waar veel singels, partners en gezinnen zich willen vestigen.

Grote en kleine woningen

Van penthouses tot tiny lofts, op Cruquius is alles te vinden. De penthouses zijn zeer ruim en zijn in de basis van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een Quooker, oven-magnetroncombinatie en inductiekookplaat. De tiny lofts zijn speciaal op hun eigen manier. Door de uitschuifbare keuken en slimme toegang tot bijvoorbeeld het koffiezetapparaat maakt u het woongedeelte in een handomdraai een stuk ruimer. Het bed is toegankelijk via een kleine ladder met daaronder voldoende ruimte om kleding op te bergen. Ook is er ruimte voor een wasmachine en heeft u in de opslag onder het bed nog een kubieke meter extra ruimte.

Projectkorting op uw gietvloer?

Kiest u samen met uw buren voor een gietvloer, dan krijgt u een mooie korting op de totale offerteprijs. Dit betekent natuurlijk niet dat jullie allemaal dezelfde vloer moeten kiezen. Wij bieden de korting aan op basis van het aantal vierkante meters.

Neem contact met ons op en maak een afspraak om onze showroom te bekijken of vraag direct een offerte aan.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Design betonvloer ECO in woning Almere
Design betonvloer in nieuwbouwwoning Haarlem