Gietvloer IJburg: vloeren voor een stoere industriële look
Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg inspireert en adviseert iedereen die in Amsterdam IJburg op zoek is naar een specialist in gietvloeren. Onze vloeren staan voor originaliteit en karakter. Elke vloer krijgt bovendien een uniek karakter toebedeeld door Gietvloer IJburg, want wij maken gietvloeren op maat. Bovendien hebben wij onder ons dak een eigen applicatieteam dat over een uitgebreide ervaring beschikt in het gegoten aanbrengen van vloeren. Het resultaat is dan ook perfect te noemen en u profiteert jarenlang van een fantastische vloer.

Gietvloer IJburg voor een perfecte basis in huis

Gietvloer IJburg is een specialist als het gaat om het creëren van gietvloeren voor in huis. Het comfort speelt naast de uitstraling van de vloer een belangrijke rol in het interieur. De vloeren van Gietvloer IJburg zijn comfortabel en hebben een stijlvolle uitstraling. Daarom passen deze vloeren ook zo perfect in woningen ongeacht of het nieuwbouw of renovatiewoningen betreft. De perfecte basis in huis kan desgewenst door ons ook met vloerverwarming gecombineerd worden.

Gietvloer IJburg ook voor de ideale zakelijke vloer

In een winkel is de uitstraling van belang net als dat zo is in een showroom waar producten gepresenteerd worden. Of in een kantoor waar bezoekers worden ontvangen. Gietvloer IJburg bedient de zakelijke markt eveneens met gietvloeren die op maat gemaakt worden. U kunt de vloer zo origineel en uniek maken als u wenst. Het is bijvoorbeeld heel aansprekend als u uw eigen bedrijfslogo in de vloer ziet. Dat maakt indruk. Andere kleurtoepassingen behoren bij Gietvloer IJburg ook tot de mogelijkheden, zoals een patroon van kleuren of een afbeelding die in de vloer wordt opgenomen.

Vrijblijvend en gratis offerte van Gietvloer IJburg

U kunt vrijblijvend en gratis bij Gietvloer IJburg een offerte aanvragen. U kunt het formulier dat daarvoor beschikbaar is gebruiken. Op het formulier wordt naar een aantal gegevens gevraagd, zodat Gietvloer IJburg zich een goed beeld kan vormen van uw wensen. Op basis daarvan stellen wij gratis en vrijblijvend een prijsopgave op. Overigens kunt u op afspraak ook naar onze showroom in Amsterdam komen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl