Gietvloer IJburg: vloeren voor een stoere industriële look
Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Gietvloer IJburg

Een gietvloer is een designvloersysteem dat op diverse manieren is uit te voeren. Bijvoorbeeld met kunststof of met cementgebonden materiaal. Ieder soort gietvloer dat als woonvloer dienst doet, heeft een uniek en origineel design. Gietvloer IJburg heeft in IJburg in het stadsdeel Oost in Amsterdam al vele gietvloeren aangebracht. De woningen en appartementen lenen zich daar in deze grote stadswijk dan ook perfect voor. Gietvloer IJburg voorziet overigens ook de zakelijke markt van gietvloeren. Deze vloeren zijn vanuit de basis al multifunctioneel en naar eigen voorkeur af te werken.

Gietvloer boton

Gietvloer prijs

De prijs van een gietvloer is niet zomaar te zeggen, want er zijn diverse soorten gietvloeren. Iedere gietvloersoort heeft een eigen prijs. Dat komt omdat er voor de uitvoering en plaatsing verschillende materialen van toepassing zijn. De gietvloer prijs bepalen wij dus eerst door naar het materiaalsoort te kijken. Woonbeton is wat dat betreft duurder dan een epoxyvloer of vloercoating. Daarnaast kijkt Gietvloer IJburg naar het oppervlak en daar telt het totale projectoppervlak voor mee. Er zijn afhankelijk van de uitvoering en wensen nog andere factoren. Bijvoorbeeld als de bestaande vloer of ondergrond voorbewerkt moet worden. Of als er extra eigenschappen zijn die als toevoeging te kenmerken zijn.

Vloercoating

Vloercoating is een alternatief voor een gietvloer als de situatie geschikt is om met een dunne vloerafwerking te volstaan. Het is daardoor ook meteen een goedkoop alternatief. Vloercoating is toe te passen als zelfstandig vloersysteem op beton, anhydriet of op een cementdekvloer. Daarnaast passen wij vloercoating toe als nieuwe laag op bestaande gietvloeren die verouderd, verkleurd of versleten zijn. Het multifunctionele vloersysteem is in alle RAL kleuren door Gietvloer IJburg uit te voeren. Deze vloer is naadloos, waterdicht en middelzwaar te belasten. Naast kleurtoepassing is een transparante dekking van de ondergrond met vloercoating eveneens een optie.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is op verschillende manieren geschikt om zwaar te belasten. Bijvoorbeeld in een werkplaats of in een garage om voertuigen te repareren. Of in een fabriek waar machines met een groot gewicht de vloer belasten. De epoxyvloer is tevens bestand tegen chemicaliën en biedt daarmee een directe bescherming van de ondergrond. Epoxyvloeren zijn vaak terug te zien als industrievloeren. Epoxy heeft een hoge hardheid en is niet flexibel. Daarom is het van belang dat de ondergrond in elk geval stabiel is. Een epoxyvloer is ook ideaal voor reclame-uitingen, zoals met een tekst in een vloer. Of met een bedrijfslogo dat pontificaal naar voren komt in de vloer.

Betonvloer

Een betonvloer is een interieurvloer die topdesign uitstraalt. Het is een vloer die gerust is in te delen in de high end gietvloeren. Het natuurlijke materiaal vormt de basis voor een authentieke look in het interieur. De betonvloeren van Gietvloer IJburg voldoen uiteraard aan de maatstaven van comfort en warmte. Het is dan ook geen beton dat op de bouwplaats gestort wordt, maar exclusief materiaal met comfortabele eigenschappen. Betonvloeren passen ook goed in kantoren, winkels of showrooms die stijl willen uitstralen. Wij leveren deze vloeren in uiteenlopende kleuren.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer brengt het interieur in uw woning vanuit de basis tot leven. Het is een gietvloer met een stoer en speels karakter dat tegelijk ook stijlvol is. Het verschil met een standaard uitvoering in een enkele kleur is dat er twee tinten van toepassing zijn. Het mengproces is niet volledig, zodat er een structuur in het materiaal te zien is. Die structuur komt bij het aanbrengen van de betonlook vloer daadwerkelijk en definitief tot stand. Daarom is het handig als u er op dat moment ook bij bent. Dan komt de betonlook vloer er precies zo uit te zien als u zich voorstelt. Deze vloer is eveneens beschikbaar in alle RAL-kleuren en kleuren van andere merkseries. Comfort en warmte zijn ook bij deze uitvoering van een gietvloer gegarandeerd.

Woonbeton

Woonbeton is een vloersysteem waar de exclusiviteit van afstraalt. Het is gewoon in elke hoedanigheid en in iedere uitvoering een prachtige vloer om naar te kijken. Ook de loopervaring is uitstekend net als het overige comfort als het om de warmte gaat. Wilt u toch wat extra warmte ervaren onder de voeten? Dan is het goed mogelijk om woonbeton met vloerverwarming door Gietvloer IJburg te laten aanbrengen. Het design van woonbeton is samen te stellen op basis van uw wensen. Daarbij is de kleur van belang, maar ook het gewenste levendige effect.

Nieuwbouw & renovatie

IJburg is een stadswijk waar steeds meer mensen wonen. Er is veel gebouwd in deze wijk en er is nog altijd sprake van nieuwbouw. Gietvloer IJburg richt zich dan ook zowel op de nieuwbouwmarkt in IJburg als op de bestaande woningen. Nieuwbouwwoningen zijn geknipt voor gietvloeren. Het voordeel is bovendien dat deze door vrijwel het hele huis of appartement aan te brengen zijn. In de bestaande huizen vervangen wij regelmatige andere soorten vloeren voor een moderne en eigentijdse gietvloer.

Onderhoud

Gietvloer IJburg is er ook voor het onderhoud als het gaat om versleten, verouderde of verkleurde gietvloeren. Onderhoud in de vorm van reparatie of herstel biedt wellicht uitkomt zonder een nieuwe gietvloer te hoeven aanschaffen. Als onderhoud geen optie meer is, biedt Gietvloer IJburg natuurlijk alle mogelijkheden voor vernieuwing. Wij komen ter plekke langs in IJburg om de situatie te beoordelen en verstrekken u daarin een eerlijk advies.

Showroom

Vanuit IJburg is het gemakkelijk om onze showroom te bezoeken. Gietvloer IJburg ontvangt u graag op afspraak. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak naar onze showroom te komen. De deuren zijn namelijk niet geopend op vaste tijden. Bel voor een afspraak, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Bovendien plannen wij ruim de tijd in voor uw bezoek aan onze showroom.

Offerte aanvraag

De prijzen van gietvloeren zijn weergegeven in indicatieve prijsklassen. Indien u de prijs wilt weten van de door u gewenste gietvloer vraagt u simpel een offerte aan. Dat is online mogelijk met het offerteformulier. Gietvloer IJburg streeft ernaar om altijd binnen maximaal vijf werkdagen een scherpe offerte toe te zenden. Uiteraard heeft elke offerte van ons een geheel vrijblijvend karakter.
vrijblijvende offerte
118

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl