Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer ideaal voor nieuwbouw Boekhuis in Amersfoort

De oude bibliotheek in Amersfoort wordt getransformeerd tot het nieuwbouwproject Boekhuis. Er worden in totaal 23 levensloopbestendige appartement gebouwd. Het betreft koopappartementen die in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn gesteld. Voordat de bouw van start is gegaan, zijn alle appartementen al verkocht. In de zomer van 2017 worden de nieuwe woningen opgeleverd. Het kopen van een nieuw appartement betekent ook dat er over de inrichting moet worden nagedacht.

De vloer vormt de basis van het appartement en dient uiteraard aan de eisen van het woongenot te voldoen. Gietvloeren van Coatingvloer.nl voldoen aan de hoogste standaarden als het gaat om het totale woongenot. Zo bieden de gietvloeren, die naadloos en strak door het gehele appartement kunnen worden gelegd, uitgebreid comfort en gemak. De uitstraling is stijlvol en de sfeer wordt mede bepaald door de keuze voor een specifieke kleur. Alle kleuren zijn mogelijk, zodat een ieder met een eigen persoonlijke voorkeur voor een sfeer rekening kan houden.

gietvloeren-boekhuis-amersfoort

Interessant om te weten is dat Coatingvloer.nl nieuwe buren de gelegenheid biedt om van een burenkorting te profiteren. Als er namelijk meerdere buren in de appartementen van ´t Boekhuis in Amersfoort zijn die de keuze voor een gietvloer maken, kan er een aantrekkelijke korting gegeven worden. Alle buren kunnen daarbij een eigen voorkeur voor een kleur of soort gietvloer hebben. Het assortiment van Coatingvloer.nl is namelijk breder, zodat er aansluiting bij verschillende voorkeuren wordt geboden. Woonbeton is bijvoorbeeld zeer origineel en stijlvol en een designbetonvloer heeft eveneens een uniek karakter. Zo geldt dat eveneens voor betonlook vloeren.

gietvloeren boekhuis in Amersfoort

Prettig ouder worden in een levensloopbestendig appartement is uiteraard voor iedereen ideaal. Het prettig ouder worden betekent ook dat in de woning van alle comfort en gemak geprofiteerd kan worden. Een gietvloer biedt dat comfort en gemak vanuit de kern. De vloer is strak, naadloos en hygiënisch. Het schoonmaken van een vlakke vloer zonder naden is uiteraard heel gemakkelijk te doen. Er zijn dan ook alleen maar voordelen verbonden aan een gietvloer, zodat de keuze voor deze nieuwe vloer in het nieuwe appartement van Boekhuis in Amersfoort snel gemaakt kan worden.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.