Gietvloer Hilversum: een slijtvast vloer voor thuis of uw bedrijf
Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum biedt u graag de mogelijkheid om de nodige inspiratie op te doen op het gebied van gietvloeren. Als specialist in gietvloeren in Hilversum kunt u bij Gietvloer Hilversum zowel voor zakelijke projecten als privéprojecten terecht. Onze vloeren zijn namelijk geschikt voor een zeer brede toepassing en liggen dan ook in kantoren, showrooms, winkels en woningen. Wij voeren kleine en grote opdrachten uit en zowel met betrekking tot renovatie als nieuwbouw.

Gietvloer Hilversum voor sfeerbepalende vloer

Gietvloer Hilversum realiseert projecten door het aanbrengen van vloeren die in de ruimte sfeerbepalend zijn. De gietvloeren kunnen uiteraard naar wens in iedere kleur uitgevoerd worden en de keuze voor een bepaalde kleur bepaalt dan uiteindelijk ook voor een groot deel de sfeer. Er is qua design en afwerking veel mogelijk bij het realiseren van een sfeerbepalende vloer. De vloeren van Gietvloer Hilversum zijn dan ook geschikt voor talloze stijlen in het interieur, variërend van modern tot warm en gezellig en van landelijk tot industrieel-

Projectbegeleiding door Gietvloer Hilversum

Het is natuurlijk belangrijk dat u eerst goed geadviseerd wordt over de mogelijkheden. De experts van Gietvloer Hilversum staan dan ook voor u klaar. Aangezien het aanbrengen van een gietvloer niet van de ene op de andere dag gaat, is het ook van belang dat u tijdens het traject goed op de hoogte wordt gehouden. Gietvloer Hilversum biedt dan ook standaard projectbegeleiding aan en laat de service niet ophouden na het geven van advies.

Aantrekkelijke korting bij Gietvloer Hilversum

Het is bij het aanbrengen van gietvloeren bij Gietvloer Hilversum gebruikelijk dat er een korting verstrekt wordt als het om grotere projecten gaat. U profiteert dan ook als uw een vloer wilt laten aanbrengen op een wat groter oppervlak. De omvang van het project bepaalt in uw geval de hoogte van de korting op de gietvloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Gietvloer Hilversum of kom op afspraak langs in de showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl