Gietvloer Hilversum: een slijtvast vloer voor thuis of uw bedrijf
Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Gietvloer Hilversum

Een gietvloer is een bijzondere vloerafwerking die als prachtige woonvloer of als functionele bedrijfsvloer dienst doet. De gietvloer om op te wonen onderscheidt zich als het gaat om design en praktisch comfort. Dat is onder meer het geval bij de PU gietvloer, maar zeker ook bij woonbeton, betonvloeren en betonlook vloeren. In een andere samenstelling is de gietvloer industrieel functioneel te noemen. Bijvoorbeeld als een epoxyvloer die als krachtige afwerklaag een slijtvast oppervlak heeft en waterdicht is. Of zelfs tegen chemicaliën bestand is. Er is veel mogelijk bij Gietvloer Hilversum en wij stellen voor u graag de juiste gietvloer samen.

Gietvloer showroom

Gietvloer prijs

De gietvloer prijs per vierkante meter verschilt per vloersoort. Woonbeton is anders geprijsd dan een PU gietvloer en ook weer anders dan een epoxyvloer. Het aantal vierkante meters van het oppervlak telt en laat eveneens variaties in de prijs van de gietvloer zien. De m2 is afnemend bij een toenemend oppervlak. Verder is de gietvloer prijs gebaseerd op eventuele voorbereidingswerkzaamheden en op speciale afwerking op basis van maatwerk. Gietvloer Hilversum rekent in elk geval voor alle gietvloeren betaalbare tarieven. Bekijk de indicatieve prijslijst of vraag persoonlijk een offerte aan voor de prijs van de gietvloer van uw keuze.

Vloercoating

Vloercoating is slijtvast en vloeistofdicht. Dat zijn belangrijke kenmerken als het gaat om industrieel gebruik. Vloercoating is afhankelijk van welk kunsthars de basis vormt ook geschikt om als afwerking te gebruiken voor woonvloeren. Bijvoorbeeld als er al een gietvloer ligt die door alle jaren de schoonheid heeft verloren. Of slijtagesporen of verkleuring laat zien. Vloercoating van Gietvloer Hilversum is in ieder geval een multifunctioneel systeem om verschillende soorten oppervlakken af te werken. Ook grote ruimtes lenen zich goed om voorzien te worden van vloercoating. Wij hebben alle RAL-kleuren voor u beschikbaar net als kleuren van andere series.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer vormt een slijtvaste basis met vloeistofdichte eigenschappen die industriële belasting aankan. Industrieel in de zin van chemische belasting of zware belasting door rijdende voertuigen of geplaatste machines. Epoxy is een speciaal soort kunsthars in de vorm van kunststof polymeer die voortkomt uit aardolie. De industriële toepassingen zijn zeer divers. Gietvloer Hilversum plaatst epoxyvloeren onder meer in magazijnen, fabrieken, werkplaatsen, garages, bedrijfshallen en parkeergarages. De kostprijs van een epoxyvloer is afhankelijk van de uitvoering, afwerking en aantal m2. De afwerking is in vele kleuren mogelijk net als in praktische zin. Een voorbeeld daarvan is een antislip of antistatische epoxyvloer.

Betonvloer

Een betonvloer is een unieke vloerafwerking om op te wonen. Of op te werken, zoals in een stijlvol ingericht kantoor waar de uitstraling een belangrijk punt is. De betonvloeren van Gietvloer Hilversum zijn uniek en origineel, maar ook comfortabel. Er zijn allerlei variaties mogelijk om een persoonlijk tintje aan te brengen. Het gaat dan vooral om de kleur en structuurtoepassing, want de vloer komt er levendig uit te zien. De gewenste structuur met grof of minder grof design is tijdens het moment van aanbrengen te bepalen. De authentieke look en natuurlijke uitstraling maken de betonvloer tot een bijzondere vloersoort. Er is sprake van een exclusief design met een naadloos oppervlak en structuurafwerking in het oppervlak.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer verenigt comfort, design en gemak ineen. De betonlookvloer om op te wonen, komt voort uit de effen PU gietvloer. In plaats van een volledig effen kleur is er bij betonlook vloeren sprake van een gemêleerde look. Dat komt doordat er met twee kleurtinten gewerkt wordt die ons applicatieteam niet helemaal vermengt. Het spreekt voor zich dat er bij ieder project weer een uniek design ontstaat. De praktische warmte en het comfort komen voort uit de speciale eigenschappen van het kunststof. Daardoor is er sprake van elasticiteit van de vloer en neemt de vloer de omgevingswarmte over.

Woonbeton

Woonbeton is een vloer die uniek in zijn soort is als het gaat om gietvloeren in het algemeen. Alle cementgebonden vloeren die Gietvloer Hilversum aanlegt, zijn uniek. Dat komt door de ambachtelijke uitvoering van de werkzaamheden. Het is de kleur die sfeerbepalend is, maar de structuur bepaalt het unieke karakter. Die is namelijk nooit hetzelfde. Woonbeton is naadloos en in vele kleuren af te werken. Daarnaast is het een duurzaam vloer die vele jaren meegaat en zelfs te combineren is met vloerverwarming. Woonbeton past in alle interieurstijlen waar design de boventoon voert. Of waar een stijlvol karakter is gewent. Het is een vloer die als woonvloer geschikt is, maar bijvoorbeeld ook als kantoorvloer dienst doet.

Nieuwbouw & renovatie

Nieuwbouw in Hilversum leent zich zowel bij particulieren als bij bedrijven perfect voor de toepassing van een gietvloer. De vraag naar gietvloeren stijgt als er zich nieuwbouwprojecten in Hilversum voordoen. De populariteit voor toepassing in een nieuwbouwwoning is enorm groot. Dat komt omdat het moderne en eigentijdse vloeren zijn die gemak, comfort en design combineren. Op het gebied van renovatie zijn er met betrekking tot de gietvloeren allerlei verschillende opties voorhanden. Gietvloer Hilversum is breed inzet voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Onderhoud

Onderhoud en gietvloeren is een combinatie die vooral bestaat uit het reinigen van het oppervlak. U hoeft niet ieder jaar of om de paar jaar een onderhoudsplan te volgen. Er is wel sprake van onderhoud van gietvloeren als deze kapot is of verkleurd is. Bij een kapotte gietvloer valt er te denken aan bijvoorbeeld een scheur in het oppervlak. Gietvloeren lenen zich goed om bij beschadiging voor herstel in aanmerking te komen. Gietvloer Hilversum voert in het kader van reparatie en herstel werkzaamheden uit. Uiteraard is het ook mogelijk om een gietvloer door ons te laten vernieuwen.

Showroom

De showroom van Gietvloer Hilversum is de plek waar een nadere kennismaking met onze gietvloeren en onze expertise mogelijk is. Om u de zekerheid te geven dat wij alle tijd voor u nemen, is onze showroom op afspraak te bezoeken. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.

Offerte aanvraag

De prijs van een gietvloer is voor een afzonderlijk project uitsluitend op basis van een offerte vast te stellen. Wij verzoeken u dan ook om een aanvraag voor een offerte te doen. Dan stellen wij deze op en sturen de offerte voor een gietvloer in Hilversum binnen vijf werkdagen naar u toe.vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl