Is een gietvloer glad? - Coatingvloer.nl - Groot aanbod
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Is een gietvloer glad?

Niets is vervelender dan een gladde vloer. Als u zelf soms last heeft van val- of glijpartijen weet u hoe vervelend dat is. Een veelgehoorde vraag bij Coatingvloer.nl gaat over het slipgevaar van een gietvloer. Is een gietvloer glad? Dat hangt van verschillende factoren af. Lees meer over waar u op moet letten en over slimme oplossingen.

Gietvloer in de badkamer

Het mooie van een gietvloer is dat deze mooi in het hele huis door kan lopen. Vanaf de woonkamer tot in de badkamer. Dit maakt de woning tot één mooi geheel. Het fijne van een gietvloer in de badkamer is dat een gietvloer vloeistofdicht is. Het is dus niet erg als de vloer in de badkamer nat wordt. Maar is een gietvloer glad in de badkamer? Als een gietvloer nat wordt, kan een gietvloer aanvoelen als gladde tegels. Bij een natte gietvloer moet u dus wel een beetje oppassen. U kunt dit makkelijk oplossen door een badmat of een antislipmatje in de douche te leggen. Heeft u hier niet voldoende aan? Dan kunt u er ook voor kiezen om een antislip toplaag over de gietvloer te laten aanbrengen.

Antislip vloeren voor bedrijven

Heeft u een gietvloer in een grote fabriekshal of in een garage? En wordt daar met vloeistoffen gewerkt en soms geknoeid? Coatingvloer.nl heeft speciale antislip toepassingen voor deze situaties. Laat u uitgebreid adviseren voor uw specifieke situatie. Heeft u een gietvloer die na verloop van tijd steeds gladder wordt? Dit kan komen door slijtage na intensief gebruik. Vermijd ongelukken en valpartijen en laat er door onze specialisten naar kijken.

Is een gietvloer glad?

Is een gietvloer glad? In principe dus niet. Maar in combinatie met vocht of met slijtage kan dat soms wel het geval zijn. Wilt u meer weten over de vraag ‘Is een gietvloer glad?’. Neem dan contact met ons op. Liever eerst een indicatie van de kosten? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.
Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl