Gietvloer Garage, de voordelen - Coatingvloer.nl - Groot aanbod
Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

Gietvloer garage

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer garage, de voordelen

Een gietvloer in huis heeft vele voordelen. Zo is een gietvloer mooi, comfortabel en voelt heerlijk aan aan de voeten. Een gietvloer in de garage is echter ook een aanrader. Misschien niet direct voor het comfort, maar wel voor veel andere redenen. Coatingvloer.nl vertelt je over de voordelen van een gietvloer garage.

Waarom gietvloer garage?

Een garagevloer wordt vaak als beton- of cementvloer opgeleverd. Meestal is de vloer dan nog onbehandeld. Het nadeel van deze materialen is dat deze niet vloeistofdicht zijn en vaak stof blijven afgeven. In een garage kunnen soms vloeistoffen lekken of het kan gebeuren dat olie of chemicaliën de vloer aantasten. Een gietvloer garage is hier gelukkig wel allemaal tegen beschermd. Door het waterafstotende materiaal krijgen olie, vet en chemische stoffen geen enkele kans om door de vloer heen te dringen. Bovendien trekt een gietvloer veel minder vuil aan dan een onbewerkte cement- of betonvloer.

Sterk en duurzaam

In een garage heb je te maken met zware voertuigen, machines en gereedschap. Een garagevloer moet dus tegen zware belasting bestand zijn. Een gietvloer garage voldoet zeker aan deze vereisten. Een gietvloer is gemaakt van oersterk licht elastisch materiaal. Dit zorgt ervoor dat de garagevloer jaren mee gaat en bovendien tegen een flink stootje kan.

Veiligheid

Naast duurzaam, sterk en slijtvast moet een vloer in de garage vooral veilig zijn. Vaak is er veel verkeer in deze ruimte of wordt er gewerkt. Als je in je garage vaak te maken hebt met vocht is het aan te raden om voor een antisliplaag te kiezen bovenop je gietvloer. Een gietvloer is verder erg onderhoudsvriendelijk. Onze gietvloeren hebben namelijk een dichte structuur in de toplaag. Hierdoor neemt de vloer geen vuil of stof op. Ook dit bevordert de veiligheid. En de vloer schoon houden gaat ook makkelijk.

Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl heeft jarenlange ervaring met gietvloeren in garages. Het beste is om je voor jouw specifieke situatie te laten adviseren. Een gietvloer kent namelijk vele toepassingen voor verschillende doeleinden. Dit weegt natuurlijk allemaal mee in jouw keuze voor een gietvloer garage. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Ook kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte prijsopgave.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl