Is een gietvloer duurzaam? - Coatingvloer.nl - Groot aanbod
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Is een gietvloer duurzaam?

We maken ons allemaal zorgen om het milieu. Daarom willen steeds meer mensen hun steentje bijdragen aan het vermijden van verdere opwarming van de aarde. Maar hoe zit het eigenlijk met een gietvloer? Is een gietvloer duurzaam? Past deze vloer in een energiebesparend huishouden? Coatingvloer.nl heeft het voor u op een rijtje gezet en introduceert de PU Gietvloer Green Line.

Duurzame investering

Een gietvloer kopen is niet een aanschaf die u zomaar even doet. Het is moeilijk om een gietvloer te verwijderen, dus het is een aankoop voor lange termijn. Een gietvloer heeft een enorm lange levensduur. Het is een vloer die slijtvast is en enorme belasting aankan. Gietvloeren gaan in principe een leven lang mee. Wel kan het zijn dat u na vijf tot zeven jaar de toplaag moet laten vervangen. Dit kunt u vergelijken met het opnieuw lakken en schuren van een parketvloer.

Vloerverwarming voor minder energie uitstoot

Een gietvloer zorgt ervoor dat de vloer goed geïsoleerd is. Dit scheelt in de winter wanneer u uw huis moet verwarmen. Wilt u nog meer energie besparen? Denk dan aan het aanleggen van vloerverwarming onder de gietvloer. Een gietvloer laat de warmte van vloerverwarming namelijk heel makkelijk door. Bovendien verwarmt een vloerverwarming egaal de ruimte omdat de warmte zich snel kan verspreiden. Vloerverwarming met een gietvloer is dus een maatregel die in veel energiebesparende huishoudens wordt toegepast.

Is een gietvloer duurzaam?

Is een gietvloer duurzaam? Bij het aanbrengen van een gietvloer is er geen sprake van materiaalverspilling. De ruimte wordt nauwkeurig gemeten en de gietvloer wordt zo gegoten zodat er geen restjes worden weggegooid. Ook is het onderhoud van een gietvloer duurzaam. U kunt de vloer namelijk makkelijk met water schoonmaken. De vraag ‘Is een gietvloer duurzaam?’ kan voor menig hoofdbreken zorgen, want het materiaal kan soms minder goed voor het milieu zijn. Daarom heeft Coatingvloer.nl de PU Gietvloer Green Line geïntroduceerd.

Gietvloer PU Green Line

Om beter tegemoet te komen aan de vraag om duurzame vloeren, heeft Coatingvloer.nl een milieuvriendelijke gietvloer ontwikkeld. Deze gietvloer is tot stand gekomen door een uniek recept waarmee de uitstoot van CO2 tot een minimum beperkt wordt. Overigens zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de gietvloer. Op deze manier kunt u ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heeft u meteen een beeld van de kosten.
Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl