Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer Dordrecht

Gietvloer Dordrecht is een echte specialist als het gaat om de realisatie van coatingprojecten in de breedste zin van het woord. De vloeren van Gietvloer Dordrecht zijn namelijk perfect toe te passen in ruimtes waar men kiest voor een gemakkelijke vloer die wel aan vele eisen kan voldoen. Een extra voordeel dat wij bieden, is dat de coating heel voordelig aangeschaft kan worden en dat er zelfs met een staffelkorting rekening kan worden gehouden.

Gietvloer Dordrecht voor onverwoestbare vloer

Gietvloer Dordrecht is het adres als u op zoek bent naar een onverwoestbare vloer die slijtvast en ijzersterk is. Dat zijn de coatings namelijk die speciaal voor de industriële toepassing zijn ontworpen. Deze vloersystemen worden op basis van epoxy vervaardigd en in een dunne laag aangebracht. Het bijzondere aan de vloer is dan ook dat de dunne laag de kracht en sterkte niet in de weg staat. De mechanische en chemische belastbaarheid is namelijk enorm hoog.

Gietvloer Dordrecht voor vakmanschap en maatwerk

Gietvloer Dordrecht is een specialist waar vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel gaan. Deze elementen kunnen uiteraard alleen gegarandeerd worden op het moment dat er in alle opzichten sprake is van de beste kwaliteit. Dat is dan ook zeker het geval bij Vloercoating Dordrecht waar maatwerk wordt geleverd met onder meer antislip, geluiddempende opties en antistatische uitvoeringen. Het maatwerk kan ook in esthetische opzicht gerealiseerd worden met keuze uit allerlei kleuren. Het vakmanschap is weggelegd voor zowel onze adviseurs als voor ons applicatieteam.

Staffelkorting bij Gietvloer Dordrecht

Om nog even weer terug te komen op de aantrekkelijke prijzen, waarbij een staffelkorting wordt gehanteerd, geldt dat Gietvloer Dordrecht de korting toepast per project vanaf een bepaald oppervlak. De korting wordt hoger naarmate het oppervlak van het vloerproject groter wordt. Aangezien coating van Gietvloer Dordrecht al aantrekkelijk is geprijsd, profiteert u met de staffelkorting dubbelop. U kunt voor meer informatie contact opnemen. Als u naar onze showroom wenst te komen, kunt u daarvoor een afspraak maken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.