Gietvloer Castricum: de specialist in naadloze gietvloeren
A slider with the ID of 811 was not found.

Gietvloer Castricum

Stijlvolle gietvloeren worden door Gietvloer Castricum op een professionele wijze aangebracht in onder meer woningen, winkels, showrooms en kantoren. Onze gietvloeren zijn nog veel breder toepasbaar en beschikken over unieke kenmerken. De uitstraling is een belangrijk kenmerk van de vloeren van Gietvloer Castricum, maar ook op andere gebieden is er sprake van een eigenschappen op een hoog niveau. Bijvoorbeeld als het om het comfort gaat en het praktische deel voor wat betreft de schoonmaak en hygiëne.

Gietvloer Castricum voor uw ideale vloer

Een vloer die in alle opzichten ideaal is te noemen, is uiteraard de perfect vloer voor uw woning of bedrijfspand in Castricum. Bij Gietvloer Castricum zorgen wij ervoor dat er een ideale vloer wordt gemaakt die perfect is afgestemd op de situatie en op uw wensen. Met situatie wordt uiteraard de ruimte genoemd, want in een winkel kunnen weer andere eisen gesteld worden aan de vloer dan in een woning. Gietvloer Castricum verenigt uw wensen en kijkt daarbij ook naar het gebruiksdoel om de perfecte vloer samen te stellen.

Gietvloer Castricum voor vloeren die eenheid brengen

In kantoren is er vaak sprake van meerdere ruimtes die benut worden. In dat geval hebben de vloeren van Gietvloer Castricum nog een extra voordeel te bieden. Er wordt namelijk eenheid gebracht door voor een naadloze vloer van Gietvloer Castricum te kiezen. De eenheid ontstaat door de combinatie van het naadloze karakter en de ruimtelijke uitstraling voor een bijzonder effect zorgen. Overigens kan deze eenheid ook in uw woning gerealiseerd worden door de woonkamer, keuken en hal bijvoorbeeld van een gietvloer te voorzien.

Gietvloer Castricum voor aantrekkelijk geprijsde gietvloeren

De gietvloeren zijn bij Gietvloer Castricum aantrekkelijk geprijsd en kunnen zelfs nog goedkoper worden aangeboden. Het goedkoper aanbieden van een vloer vindt de grondslag in de projectomvang. Als de omvang van het project groter is, zorgt Gietvloer Castricum ervoor dat de korting ook groter wordt. Informeer gerust naar de prijzen of maak een afspraak en kom naar de showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl