Gietvloer Brugge: prachtige gietvloer op maat - Coatingvloer

Gietvloer Brugge

Gietvloer Brugge heeft een divers assortiment gietvloeren beschikbaar voor bedrijven en voor particulieren in Brugge. Wij zijn expert in het aanbrengen van deze vloeren van kunststof en hebben voor iedereen een perfecte vloer beschikbaar. De gietvloeren worden namelijk door Gietvloer Brugge op maat gemaakt. U kunt dan ook uit ons aanbod een keuze maken en daarbij rekening houden met de voorkeur voor een kleur en afwerking om daarmee uw ruimte van een fantastische uitstraling te voorzien.

Gietvloer Brugge voor vloeren van epoxy en polyurethaan

Als het gaat om gietvloeren dan heeft u bij Gietvloer Brugge de keuze uit epoxy en polyurethaan als kunsthars die als basis dient voor de unieke vloer. De keuze kan heel eenvoudig gemaakt worden door naar het doel van het gebruik te kijken en naar de andere eisen die eraan gesteld worden. Als expert op dit gebied kan Gietvloer Brugge u uiteraard adviseren bij het maken van de juiste keuze. Polyurethaan is voor meerdere toepassingen geschikt en wordt ook veel gebruikt voor woonvloeren. Epoxy is perfect als industriële kunststofvloer.

Gietvloer Brugge voor een vloer met uniek design

Een uniek design van uw nieuwe vloer is natuurlijk fantastisch. Niet alleen voor uw woning, maar ook als het gaat om een kantoor, winkel of showroom in Brugge. De vloeren van Gietvloer Bruggen kunnen in veel verschillende kleuren en met een uniek design worden uitgevoerd. De afwerking beperkt zich bij Gietvloer Brugge echter niet tot het design, want er kunnen ook praktische elementen of technische toepassingen plaatsvinden. Antislip, antistatisch en geluiddempend zijn voorbeelden van een unieke uitvoering.

Professioneel advies van Gietvloer Brugge

Gietvloer Brugge verstrekt op basis van de opgedane kennis en ervaring in de vele jaren graag advies over onze gietvloeren. Wij leggen u onder meer de verschillen uit en bespreken de opties die voor uw project van toepassing zijn. U kunt naar onze showroom komen voor een gesprek, maar wij zijn net zo goed bereid om bij u in Brugge op uw locatie langs te komen voor het geven van een uitgebreid advies.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl