Gietvloer Breda: een unieke vloer voor in uw huis of bedrijf

Gietvloeren Breda

Gietvloeren Breda

Gietvloer Breda is er voor iedereen in Breda die voor de woning of het bedrijfspand op zoek is naar de ideale gietvloer. Die leveren wij niet alleen, want u vindt bij Gietvloer Breda alles onder één dak, zodat ons applicatieteam ervoor zorgt dat de vloer strak en perfect wordt aangebracht. Zelfs voor een combinatie met vloerverwarming hoeft u niet op zoek naar een apart bedrijf. Zo profiteert u van nog veel meer voordelen als u bij ons een keuze maakt uit het vloerenassortiment.

Gietvloer in woonkamer in Breda

Ruime keuze bij Gietvloer Breda

Het is belangrijk om te weten dat u bij Gietvloer Breda een ruime keuze heeft uit verschillende soorten naadloze gietvloeren. Dat komt doordat er sprake is van uiteenlopende materialen. Het ene type materiaal is meer geschikt voor industriële toepassing en het andere type kunsthars is door het comfort en de lichte elasticiteit weer de beste keuze om in een woning toe te passen. De ruime keuze bij Gietvloer Breda gaat overigens nog veel verder, want er zijn allerlei mogelijkheden om de vloer naar wens af te werken.

De gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Wat kost een gietvloer in Breda?

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn bijvoorbeeld het aantal vierkante meters en de vorm van de ruimte van invloed op de kosten. Wanneer de ruimte groot is en uit een recht oppervlak bestaat zonder veel bochten en hoeken, valt de prijs per vierkante meter meestal lager uit. Een kleinere ruimte met meer hoeken en obstakels valt qua prijs hoger uit, omdat het arbeidsintensiever is om de gietvloer aan te brengen.

Daarnaast is de staat van de ondergrond een prijsbepalende factor. Als de ondervloer egaal en onbeschadigd is, dan bespaart u op de uiteindelijke gietvloer prijs. Wanneer de ondergrond nog niet geëgaliseerd is, dan gaan onze vakmensen eerst aan de slag met het voorbereiden van uw vloer. Deze kosten worden meegenomen in de gietvloer prijs.

Voor meer informatie over de kosten van een gietvloer kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gietvloer Breda en de opties voor afwerking

De opties voor de afwerking van de vloer zijn bij Gietvloer Breda zeer gevarieerd. Het gaat dan onder meer om het design, maar ook om de technische en praktische aspecten. Een werkvloer kan bijvoorbeeld door ons met antislip uitgevoerd worden. Of Gietvloer Breda kan een extra geluiddempende laag aanbrengen indien de situatie daarom vraagt. Het design wordt mede bepaald door de kleur en qua kleurgebruik en toepassing van kleuren is er van alles mogelijk, variërend van iconen aanbrengen tot belijning voor parkeervakken en uw bedrijfslogo tot het verwerken van een afbeelding.

Persoonlijk advies van Gietvloer Breda

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via het aanvraagformulier, maar misschien wilt u wel eerst persoonlijk advies ontvangen. Die mogelijkheid biedt Gietvloer Breda. Onze gietvloerenshowroom is gevestigd in Amsterdam en wij ontvangen u daar graag op afspraak. Indien gewenst, is het uiteraard ook mogelijk dat onze adviseur bij op bezoek komt om u persoonlijk van advies te voorzien.vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl