Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonlook gietvloer in een penthouse in Boskoop

Gietvloer in Penthouse

In dit schitterende penthouse in Boskoop hebben wij een PU Gietvloer Green Line aangebracht. Het penthouse bevindt zich op de bovenste verdieping van het appartementencomplex Florida Boskoop. Het is een luxe woning waarin de betonlook gietvloer helemaal tot zijn recht komt. In het penthouse hebben we ruim 160 vierkante meter aan betonlook gietvloer voorzien. De klanten hebben gekozen voor de betonlook tint ‘Krijt’.

Tevreden met de betonlook gietvloer

Het penthouse heeft hoge plafonds en grote ramen die voor veel licht zorgen. De witte muren en de krijtwitte PU gietvloer Green Line dragen bij aan een mooi licht interieur. Het penthouse heeft een ruime living met open keuken, een werkruimte, drie slaapkamers en een ruime badkamer. Vanuit de woonkamer is er een geweldig uitzicht over Boskoop. Maar er is meer, want de bewoners kunnen ook gebruik maken van hun eigen lift. Ze stappen zo vanuit de privé lift hun woning in.

We zijn erg tevreden over Coatingvloer.nl. We konden bij het mixproces aanwezig zijn en daarbij konden we precies onze wensen aangeven. Daardoor is de PU gietvloer Green Line exact ge-worden zoals we in ons hoofd hadden!

Het aanbrengen van een betonlook gietvloer


Elke gietvloer wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht. Op de foto’s ziet u ons team in actie. Tussen elke fase moet de betonlook gietvloer eerst volledig opdrogen voordat een nieuwe laag kan worden aangebracht. Dit zijn de verschillende fase’s van het aanbrengen van een PU gietvloer Greenline:

Fase 1.Het eerste wat moet gebeuren is het voorbereiden van de ondergrond. Het is namelijk erg belangrijk dat deze volledig recht, naadloos, schoon en droog is. Een betonlook gietvloer is een dunne vloer en oneffenheden in de ondervloer zullen daarom in het eindresultaat te zien zijn. De ondergrond wordt door ons team gecontroleerd en zal worden bewerkt als deze nog niet aan alle eisen voldoet.

Fase 2.Tijdens fase 2 wordt de eerste laag aangebracht. Dit heet de primerlaag. De primerlaag zorgt voor versteviging van de betonlook gietvloer.

Fase 3. Tijdens fase 3 wordt de schraplaag aangebracht. De schraplaag maakt de vloer taai en elastisch wat de betonlook gietvloer comfortabel en sterk maakt.

Fase 4. Tijdens fase 4 wordt de betonlook gietvloer zelf aangebracht. Deze laag is het bel-angrijkst voor de uiteindelijke uitstraling van de betonlook gietvloer en het is daarom mogelijk om hierbij aanwezig te zijn. Zo kan u aangeven wat u mooi vindt.

Fase 5. De laatste laag is de topcoating. Deze laag beschermd de betonlook gietvloer tegen bes-chadigingen en geeft een zijdematte afwerking. De topcoating is een laag die na een aantal jaar gebruik vernieuwd kan worden.

Een betonlook gietvloer bij u thuis?

Lijkt het u wel wat, een betonlook gietvloer in uw woning? Lees hier meer over de verschillende soorten gietvloeren en de prijzen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan