Gietvloer Bloemendaal: voor kleur- en slijtvaste gietvloeren
Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer Bloemendaal

Gietvloer Bloemendaal verfraait woningen met een unieke en originele vloer als basis. Dat is overigens eveneens het geval als het om de uitvoering van zakelijke projecten gaat, zoals in winkels, showrooms en kantoren. Het verfraaien van het interieur met een blijvend originele uitstraling die nooit verveelt en bovendien stijlvol genoemd wordt, is een keuze die u bij Gietvloer Bloemendaal kunt maken. Naast het stijlvolle karakter is er uiteraard sprake van voordelen op het gebied van comfort en praktisch gemak.

Gietvloer Bloemendaal voor comfort en praktisch gemak

Comfort en praktisch gemak zijn onlosmakelijk verbonden met de naadloze vloeren die door Gietvloer Bloemendaal worden aangebracht. Het comfort kunt u zich voorstellen als lopen over een vloer die als het ware licht elastisch meegeeft. De warmte die de vloer aanneemt, is de warmte uit de omgeving. Behalve als u voor een combinatie met vloerverwarming kiest en waarvoor u ook bij Gietvloer Bloemendaal terecht kunt. Het praktisch gemak spreekt haast voor zich met een naadloos oppervlak dat hygiënisch en gemakkelijk is schoon te maken.

Gietvloer Bloemendaal voor projectmaatwerk

Elk project hoe groot of klein wordt door Gietvloer Bloemendaal gerealiseerd op basis van maatwerk. Wij kunnen dat stellen doordat er zoveel unieke opties voor de afwerking zijn dat maatwerk voor iedere vloer weer gegarandeerd is. Uiteraard is het dan wel van belang dat uw wensen duidelijk zijn en wellicht kan de adviseur van Gietvloer Bloemendaal nog met u meedenken om een goed advies te geven en passend voorstel te doen.

Persoonlijk advies van Gietvloer Bloemendaal

Onze service is zeer klantgericht en dat is ook een reden dat de experts van Gietvloer Bloemendaal u graag van een persoonlijk advies voorzien. U wordt dan ook uitgenodigd om nu even contact op te nemen, zodat er een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Gietvloer Bloemendaal in de agenda kan worden gezet. Voor het aanvragen van een offerte hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u het online offerteformulier gebruiken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl