Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een appartement op het Zeeburgereiland

In dit sfeervolle appartement ligt een gietvloer in de solo tint ‘Steel’. Het kiezen van de juiste kleur was niet makkelijk. Maar de bewoners zijn erg blij met de grijstint waar ze uiteindelijk voor gekozen hebben. In deze woning wonen ook twee vogels, daarom is het belangrijk dat de vloer goed schoon te maken is. Een naadloze gietvloer is dan perfect.

Een hygiënische vloer

Een gietvloer is een vloer met veel voordelen. Zo is de vloer comfortabel, te combineren met vloerverwarming en is een gietvloer duurzaam. Ook is een gietvloer erg hygiënisch. De vloer is volledig naadloos, waardoor vuil niet in kiertjes kan achterblijven. Daarnaast is een gietvloer ook vochtwerend waardoor vocht niet in de vloer trekt. U kan de vloer dan ook makkelijk schoonmaken. In dit appartement zorgen de vogels voor wat meer stof en vuil. Maar dat is geen probleem omdat dit makkelijk op te vegen is van de gietvloer.

Het team van Coatingvloer heeft een prachtige vloer opgeleverd. Ze hebben netjes gewerkt, alles was op tijd en goed geregeld. We zijn heel tevreden met deze mooie strakke vloer.

De juiste kleur kiezen

Bij Coatingvloer.nl zijn de gietvloeren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan iedereen altijd een kleur vinden die bij zijn of haar smaak past. Maar voor deze klanten was de keuze daardoor iets ingewikkelder. Op een gegeven moment hadden ze wel tien tegels in verschillende kleuren in hun handen. Uiteindelijk zijn ze er toch uit gekomen en ze zijn heel blij met hun keuze voor de grijstint ‘Steel’.

Een modern interieur

De woning is modern ingericht. We zien veel planten die voor een gezellige sfeer zorgen. De planten komen ook terug in de mooie print van een jungle aan de muur en het kleurrijke behang in de hal. Qua kleuren is er in het appartement vooral groen, grijs en wit gebruikt. Dit is fris en ook sfeervol. In de keuken valt de prachtige houten keukenblok meteen op.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan