Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een appartement in Utrecht

Gietvloer in een appartement

In dit sfeervolle appartement in Utrecht ligt nu een prachtige PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Fossiel’. De vloer staat erg mooi bij de rest van het interieur. In totaal hebben we de gietvloer op 110 vierkante meter aangebracht.

Een betonlook gietvloer

De bewoners van dit nieuwbouwappartement hebben voor een gietvloer gekozen om de combinatie van de mooie uitstraling en de praktische eigenschappen van de vloer. De tint ‘Fossiel’ is een schitterende lichte zandkleur. De kleur heeft een warme uitstraling en is ook praktisch, want vuil is er minder snel op te zien.

We zijn ontzettend blij met de vloer! We vinden de vloerverwarming heerlijk. Erg kundig personeel.

Een sfeervol interieur

Het appartement is erg sfeervol ingericht. In de woonkamer en de keuken zijn vooral verschillende tinten beige gebruikt en in de slaapkamer staat de PU Gietvloer Green Line erg mooi bij de donkerblauwe muur. De meubels zijn een mix ’n match van antieke en moderne items. We zien verder een collectie aan rieten manden en verschillende kunstwerken die bijdragen aan de gezellige sfeer.

Een gietvloer combineren met vloerverwarming

Onder de gietvloer hebben we eerst vloerverwarming aangebracht. Vloerverwarming is zeer goed te combineren met een gietvloer. Omdat de PU gietvloer Green Line erg dun is wordt de warmte goed en snel door de ruimte verspreid. De gietvloer past zich qua temperatuur snel aan. Zo kan vloerverwarming zelfs als hoofdverwarming gebruikt worden. In dit appartement is vloerverwarming de belangrijkste manier van ver-warmen. Een groot voordeel is dat met vloerverwarming de vloer ook qua temperatuur erg aangenaam aanvoelt.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan