Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een appartement in Loosdrecht

Een knusse woning

In het groene Loosdrecht hebben we een gietvloer in een knus appartement aangebracht. Deze woning is het bewijs dat een gietvloer echt niet per sé alleen in een kantoorpand of woonhuis thuishoort. Een appartement is ook uiterst geschikt voor een moderne vloer. In dit geval hebben we de kleur Solo IJzer aangebracht: een prettig zachte kleur, die de woning een ruimtelijke uitstraling geeft.

Lichte accenten

De kleuren in uw woning zijn van groot belang. Een tint verschil kan de gehele ruimte een andere sfeer geven. Een kleur wordt bepaald door de hoeveelheid afkaatsing of opname. Lichtere kleuren creëren een rustige sfeer én geven de ruimte meer licht door de weerkaatsing. Naast de vloer is ook het interieur volgens een zacht kleurenpallet ingericht.

Prachtig design

Het design interieur spreekt voor zichzelf. Het is een zeer aangenaam gezicht, gemaakt om uw zintuigen te strelen. De immense raampartij aan de achterzijde van het appartement biedt doorgang naar het royale terras. Zowel de woonkamer als het terras zijn ingericht met houten en metalen elementen, waardoor het speelse karakter van binnen naar buiten is verlengd.

“De vloer is makkelijk schoon te houden! Soms veeg ik eens een streepje van een stoel weg, maar dat is zo gedaan.”

Welkom binnen!

Bij Coatingvloer willen we niet alleen dat u tevreden bent met de directe oplevering van de gietvloer, maar ook wanneer u uw complete interieur heeft ingericht. We bezoeken daarom onze klanten zodra zij eenmaal volledig gebruikmaken van de vloer, waarbij onze fotograaf het interieur vastlegt. We verwelkomen u in de huizen van onze klanten. Alle foto’s vindt u terug onder de voltooide projecten.

Benieuwd wat het zou kosten om een gietvloer in uw woning te laten leggen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan