Een gietvloer in een appartement in Loosdrecht – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 172 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een appartement in Loosdrecht

Een knusse woning

In het groene Loosdrecht hebben we een gietvloer in een knus appartement aangebracht. Deze woning is het bewijs dat een gietvloer echt niet per sé alleen in een kantoorpand of woonhuis thuishoort. Een appartement is ook uiterst geschikt voor een moderne vloer. In dit geval hebben we de kleur Solo IJzer aangebracht: een prettig zachte kleur, die de woning een ruimtelijke uitstraling geeft.

Lichte accenten

De kleuren in uw woning zijn van groot belang. Een tint verschil kan de gehele ruimte een andere sfeer geven. Een kleur wordt bepaald door de hoeveelheid afkaatsing of opname. Lichtere kleuren creëren een rustige sfeer én geven de ruimte meer licht door de weerkaatsing. Naast de vloer is ook het interieur volgens een zacht kleurenpallet ingericht.

Prachtig design

Het design interieur spreekt voor zichzelf. Het is een zeer aangenaam gezicht, gemaakt om uw zintuigen te strelen. De immense raampartij aan de achterzijde van het appartement biedt doorgang naar het royale terras. Zowel de woonkamer als het terras zijn ingericht met houten en metalen elementen, waardoor het speelse karakter van binnen naar buiten is verlengd.

“De vloer is makkelijk schoon te houden! Soms veeg ik eens een streepje van een stoel weg, maar dat is zo gedaan.”

Welkom binnen!

Bij Coatingvloer willen we niet alleen dat u tevreden bent met de directe oplevering van de gietvloer, maar ook wanneer u uw complete interieur heeft ingericht. We bezoeken daarom onze klanten zodra zij eenmaal volledig gebruikmaken van de vloer, waarbij onze fotograaf het interieur vastlegt. We verwelkomen u in de huizen van onze klanten. Alle foto’s vindt u terug onder de voltooide projecten.

Benieuwd wat het zou kosten om een gietvloer in uw woning te laten leggen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht
Een gietvloer in een appartement in Amsterdam