Gietvloer in een appartement in Heemskerk – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 172 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een appartement in Heemskerk

2 jaar voor oplevering

Het zou nog zo’n 2 jaar gaan duren voordat de bewoners in Heemskerk in hun nieuwbouwwoning konden trekken. Desondanks hadden de bewoners meer dan genoeg tijd om de inrichting volledig naar wens af te stemmen. Ze bezochten onze showroom voor het eerst in 2017. We zijn na meerdere bezoeken tot de ideale vloer gekomen.

Een naadloos doorlopende vloer

Het nieuwbouwappartement was volledig gelijkvloers, waardoor de klant de vloer ook volledig door wou laten lopen. Hierdoor was het extra belangrijk dat de vloer bij de sfeer van alle kamers zou gaan passen. We zijn daarom als eerst met de klant in gesprek gegaan over de gewenste stijlen en kleuren van de kamers en tot slot de typen vloeren die we aanbieden.

Warm & geluiddempend

De klant had al besloten dat de stijl strak & modern zou worden. In de vorige woning hadden ze als eerst een parketvloer. Dit vonden ze toch maar niets, waardoor ze overgingen naar een houten vloer. Deze vloer vroeg nog steeds naar de nodige onderhoud, waardoor ze nu standvastig waren dat ze geen houten vloer meer wilden.

Ze kozen voor een waterafstotende en onderhoudsarme gietvloer. Met name omdat de keuken ook bij de open keuken moest passen. We ontvingen de klant meerdere malen en kwamen uiteindelijk op de PU Gietvloer Greenline Betonlook Concrete uit. Dit is een gietvloer met een betonlook, die warm en geluiddempend is.

116 m² anhydriet dekvloer

Vlak voordat we zouden beginnen aan de vloer, kwamen we erachter dat de woning met een onbewerkte anhydriet dekvloer werd opgeleverd. Ons team sprong direct bij om de vloer gebruiksklaar te maken. Indien we dit op voorhand hadden geweten, zou dit niet wenselijk zijn geweest, omdat de muren al waren geschilderd. Desondanks wisten onze vakmannen kundig te werken te gaan, waardoor er bijna geen stof vrijkwam.

Hij ligt er perfect in! We zijn erg blij met de snelle werkzaamheden en natuurlijk het fantastische resultaat.

Ontvang ook advies op maat

Benieuwd welke stijl, kleur of type vloer het best bij uw wensen aansluit? U bent van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam. Het is ook mogelijk om als eerst een oriënterende offerte aan te vragen. Voor overige vragen neemt u contact met ons op via 020 – 845 26 50.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Almere
Een gietvloer in een kantoor in Utrecht