Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een appartement in Heemskerk

2 jaar voor oplevering

Het zou nog zo’n 2 jaar gaan duren voordat de bewoners in Heemskerk in hun nieuwbouwwoning konden trekken. Desondanks hadden de bewoners meer dan genoeg tijd om de inrichting volledig naar wens af te stemmen. Ze bezochten onze showroom voor het eerst in 2017. We zijn na meerdere bezoeken tot de ideale vloer gekomen.

Een naadloos doorlopende vloer

Het nieuwbouwappartement was volledig gelijkvloers, waardoor de klant de vloer ook volledig door wou laten lopen. Hierdoor was het extra belangrijk dat de vloer bij de sfeer van alle kamers zou gaan passen. We zijn daarom als eerst met de klant in gesprek gegaan over de gewenste stijlen en kleuren van de kamers en tot slot de typen vloeren die we aanbieden.

Warm & geluiddempend

De klant had al besloten dat de stijl strak & modern zou worden. In de vorige woning hadden ze als eerst een parketvloer. Dit vonden ze toch maar niets, waardoor ze overgingen naar een houten vloer. Deze vloer vroeg nog steeds naar de nodige onderhoud, waardoor ze nu standvastig waren dat ze geen houten vloer meer wilden.

Ze kozen voor een waterafstotende en onderhoudsarme gietvloer. Met name omdat de keuken ook bij de open keuken moest passen. We ontvingen de klant meerdere malen en kwamen uiteindelijk op de PU Gietvloer Greenline Betonlook Concrete uit. Dit is een gietvloer met een betonlook, die warm en geluiddempend is.

116 m² anhydriet dekvloer

Vlak voordat we zouden beginnen aan de vloer, kwamen we erachter dat de woning met een onbewerkte anhydriet dekvloer werd opgeleverd. Ons team sprong direct bij om de vloer gebruiksklaar te maken. Indien we dit op voorhand hadden geweten, zou dit niet wenselijk zijn geweest, omdat de muren al waren geschilderd. Desondanks wisten onze vakmannen kundig te werken te gaan, waardoor er bijna geen stof vrijkwam.

Hij ligt er perfect in! We zijn erg blij met de snelle werkzaamheden en natuurlijk het fantastische resultaat.

Ontvang ook advies op maat

Benieuwd welke stijl, kleur of type vloer het best bij uw wensen aansluit? U bent van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam. Het is ook mogelijk om als eerst een oriënterende offerte aan te vragen. Voor overige vragen neemt u contact met ons op via 020 – 845 26 50.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan