Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een appartement in Den Haag

Een vloer met gevoel

Voor een gezin in Den Haag mochten we een nieuwe gietvloer plaatsen. Nadat alle kinderen het ouderlijk huis hadden verlaten, ging een langgekoesterde wens in vervulling: verhuizen naar Den Haag. Het stel vond een schitterend appartementje dat bijna helemaal voldeed aan hun wensen. Er moest alleen nog een nieuwe vloer in. Zij kozen voor een gietvloer met de uitstraling van beton.

Strak, naadloos en robuust

De gietvloer moest vooral een stoere en natuurlijke uitstraling hebben. Vooral geen ziekenhuisvloer dus. In onze showroom hebben we diverse gietvloeren laten zien, maar veel vloeren waren op het eerste gezicht nog net te strak. Totdat we de Design Betonvloer PURE lieten zien. Deze vloer is ook strak, maar vooral robuust en natuurlijk. Een vloer die écht leeft, en waar op geleefd mag worden.

“De gietvloer mocht best strak ogen, maar niet te strak. Een vloer die er levendig uitziet en een stoer karakter heeft, dat vinden we écht mooi. Daarom hebben we de keuze gemaakt voor De Design Betonvloer PURE.”

Betonvloer in huis

Een Design Betonvloer is een prima vloer voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer en zelfs in de badkamer. Dit gezin uit Den Haag koos ervoor om hun hele appartement te laten voorzien van de robuust ogende gietvloer. Zo kreeg de woning van 93 m2 een complete transformatie. Nadat de vloer gelegd was, werd de verhuizing gepland. Inmiddels woont het stel er al een aantal maandjes en zijn ze nog steeds zeer tevreden met hun gietvloer.

Profiteer van burenkorting

Er zijn een aantal manieren om een gietvloer goedkoper te maken. Zo kunt u meerdere ruimtes in een keer laten leggen. Want: hoe meer vierkante meters, hoe lager de prijs per vierkante meter. In plaats van alleen de woonkamer te laten doen, kunt u ervoor kiezen om de hele benedenverdieping te laten voorzien van een gietvloer. Een andere optie is om na te vragen of uw buren ook interesse hebben in een gietvloer. Wanneer er meerdere bewoners in uw appartementencomplex een gietvloer willen, profiteert iedereen van onze burenkorting. Van de korting wordt vooral gebruikt gemaakt bij nieuwbouwprojecten.

Bezoek onze showroom

Ook profiteren van onze burenkorting? Maak dan snel een afspraak en bezoek onze showroom. Voor meer informatie over de gietvloer prijs kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan