Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een grijze gietvloer in een appartement in Beverwijk

In dit moderne appartement in Beverwijk hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. In totaal op zo’n 65 vierkante meter. De vloer staat erg goed bij de strakke inrichting van het appartement.

Een industriële gietvloer

De bewoner van deze woning is pas net verhuisd, maar de keuken is al volledig af en ziet er schitterend uit. Met een strak zwart keukenblok, een naadloze grijze gietvloer en een stoere houten tafel. Een betere combinatie is er bijna niet. Het is stijlvol en tijdloos. De bewoner is dan ook erg blij met de gietvloer: “Ik heb erg getwijfeld om een PVC vloer te nemen maar toen ik een gietvloer zag was ik meteen om. Onder de gietvloer ligt vloerverwarming en dit gaat erg goed samen. Ook dat is een voordeel!”.

Gekozen voor een grijstint

De PU Gietvloer Green Line heeft de kleur ‘Solo Steel’. Grijs is een perfecte kleur voor een gietvloer want het is neutraal en praktisch. De bewoner over de kleur: “De kleur is perfect. Ik had eerst nog een crèmekleur overwogen, maar ik ben toch gegaan voor grijs omdat het meer bij mijn industriële stijl past”.

Het was geweldig om te zien hoe de vloer naadloos werd aangebracht. Het gehele team van Coatingvloer werkt netjes. Het resultaat is erg mooi en ik krijg veel positieve reacties van mensen om me heen over de vloer!

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming

Een PU Gietvloer Green Line is erg goed te combineren met vloerverwarming. Omdat een gietvloer erg dun is, namelijk slechts 2 tot 3 minimeter dik, en omdat de vloer snel de warmte van de vloerverwarming overneemt, verspreidt de warmte van een gietvloer snel in de ruimte. De combinatie van vloerverwarming en een gietvloer is energiezuinig. Zo kan de vloerverwarming als hoofdverwarming van de woning gebruikt worden.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de di-verse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan