Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een appartement in Amsterdam

Keuzevrijheid

Onze klant uit Amsterdam was op zoek naar wat anders, dan de gebruikelijke houtvloer. Toen zij eenmaal langskwamen bij onze showroom, namen ze meerdere samples mee naar huis om te kijken hoe deze in hun woning eruitzagen. Ze waren verbaasd over de hoeveelheid mogelijkheden van de gietvloer. Door de vele kleuren, besloten ze stap voor stap een selectie te maken van de mooiste kleuren, totdat ze tot hun keuze kwamen.

Een onderhoudsvriendelijke vloer

Naast de ruime keuze voor de kleur was een andere belangrijke eis dat de vloer makkelijker in het onderhoud zou zijn. Doordat een gietvloer compleet naadloos is en een lichte elastische eigenschap heeft, is hij duurzaam en geniet u jarenlang van eenzelfde uitstraling. Dankzij de goede kwaliteit is een gietvloer uiterst geschikt voor een gezin met kinderen.

Afwachten op het resultaat

Eenmaal besloten werd de vloer netjes gelegd in de woning. De klant was te spreken over de vriendelijke vloerenleggers die vakkundig hun werk uitvoerden. De leggers waren streng over het bezoeken van het project, maar dit was achteraf wel te begrijpen. We willen tijdens de droogperiode van de vloer geen stof of vuil achterlaten. De klant begreep dat minimaal bezoek daarom belangrijk was voor het perfecte resultaat!

Gietvloer x hout

We zijn inmiddels al enkele weken verder en de PU Gietvloer van 107 m² is volledig in gebruik genomen. Het is de klant opgevallen dat de bijzondere kleur die zij hebben uitgekozen ervoor heeft gezorgd dat er een strand-en-duinen-thema is ontstaan. Ze gaven aan dat hun houten interieur nu nog beter uitkomt, omdat het voorheen vloekte met de houten vloer.

Ook op zoek naar een strandthema?

Met onze gietvloer maakt u een goed begin. Maak een afspraak om ook eens langs te komen bij onze showroom of vraag direct online een offerte bij ons op. Hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe hoger uw korting!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan