Gietvloer Amsterdam Noord: laag geprijsde gietvloeren
Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer amsterdam noord

Gietvloer Amsterdam Noord bedient de markt voor gietvloeren in Amsterdam ten noorden van het IJ. Gietvloer Amsterdam Noord is actief in alle buurten en wijken van dit stadsdeel, van Tuindorp tot Buikslotermeer en van Molenwijk tot Volewijck. In deze buurten en wijken lenen de woningen zich perfect voor een naadloze gietvloer die veel comfort en gemak bieden, maar ook een originele uitstraling hebben. Overigens voeren wij hier ook zakelijke projecten uit met het aanbrengen van gietvloeren in kantoren, showrooms en winkels.

Gietvloer Amsterdam Noord voor de ideale vloer

De ideale vloer kan voor u door Gietvloer Amsterdam Noord op maat worden samengesteld, waarbij alle wensen en eisen de revue passeren. Ook wordt er door de expert van Gietvloer Amsterdam Noord met u meegedacht. Onze ervaring en kennis komt namelijk uitstekend van pas als het gaat om maatwerk. Uw gietvloer wordt dan ook met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en vervolgens door ons uitermate professionele applicatieteam in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam Noord aangebracht.

Laag geprijsde vloeren van Gietvloer Amsterdam Noord

Voor vloeren die in woningen en in zakelijke bedrijfspanden worden aangelegd door Gietvloer Amsterdam Noord geldt dat deze een lage prijs hebben. De laagste vanaf prijs voor een polyurethaan gietvloer begint namelijk al bij 52 euro per m2. Bij deze prijs is er al rekening gehouden met een verwerkte korting voor de uitvoering van grote projecten. Ook bij kleine projecten bent u echt goedkoop uit met de aanschaf van een gietvloer bij Gietvloer Amsterdam Noord. Voor kleine oppervlakken wordt overigens een vaste voordelige prijs in rekening gebracht.

Showroom bezoeken van Gietvloer Amsterdam Noord

Gietvloer Amsterdam Noord heeft in Amsterdam de beschikking over een riante showroom waar u op een leuke manier kunt kennismaken met het aanbod van gietvloeren. Bovendien profiteert u dan van het voordeel gebruik te kunnen maken van de expertise van onze adviseur. Maak wel even een afspraak als u wilt langskomen, want de deuren zijn niet tijdens vaste tijden geopend. Gietvloer Amsterdam Noord biedt u overigens ook een alternatief voor het showroombezoek en dat is het online aanvragen van een offerte.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl