Gietvloer Amstelveen: strakke vloeren in talloze kleuren
Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer Amstelveen

Gietvloer Amstelveen voert projecten uit op het gebied van gietvloeren, waarbij er altijd sprake is van maatwerk dat uiteraard tot stand komt door uw wensen goed in kaart te brengen. De vloeren die wij beschikbaar hebben in het assortiment zijn voor zakelijke doeleinden en voor privédoeleinden geschikt. Voor elke situatie heeft Gietvloer Amstelveen namelijk de beste vloerafwerking beschikbaar die zoals gezegd op maat samengesteld wordt. Uiteraard met de beste kwaliteit en voor betaalbare prijzen.

Gietvloer Amstelveen voor vloeren om op te leven

De vloeren van Gietvloer Amstelveen zijn perfect om op te leven. U wilt natuurlijk een gietvloer die er fantastisch uitziet, maar die ook comfort biedt en over nog meer pluspunten beschikt. Die vloer kan door Gietvloer Amstelveen geleverd en aangebracht worden. Geheel in een kleur en design naar keuze. Een gietvloer is overigens ook bij uitstek geschikt als een gezinsvloer. Het schoonmaakgemak en het comfort zijn groot en bovendien is de vloer hygiënisch van aard.

Bedrijfsvloeren van Gietvloer Amstelveen

Net als dat wij aan particulieren de beste vloeroplossing bieden, doet Gietvloer Amstelveen dat ook aan bedrijven. Ieder bedrijf is uiteraard anders van aard en heeft een ander karakter en een andere uitstraling. Daar kunnen wij met de vele opties voor afwerking in elk geval direct aan tegemoet komen met een afwerking op maat. Bovendien profiteert u bij Gietvloer Amstelveen van voordelen als slijtvastheid, onderhoudsvriendelijk karakter en van het overige comfort dat geboden wordt.

Gietvloer Amstelveen voor een stijlvolle eenheid

Een stijlvolle eenheid wordt standaard gecreëerd als u voor een vloer van Gietvloer Amstelveen kiest. De grondslag daarvoor is het naadloze karakter. Het is dan ook mogelijk om de gietvloer in ruimtes te laten overlopen. Dat zorgt vanzelfsprekend voor een nog grotere eenheid en zelfs voor verbinding. U kunt met Gietvloer Amstelveen een afspraak maken en langskomen in onze showroom. Of via de online weg door het formulier in te vullen vrijblijvend een offerte aanvragen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl