Gietvloer Almere: stoer design voor een aantrekkelijke prijs
Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer Almere

Gietvloer Almere treedt als specialist op in het aanbrengen van gietvloeren bij de uitvoering van zakelijke en particuliere projecten in Almere. Onze kracht is een combinatie van factoren. Naast dat Gietvloer Almere een divers assortiment biedt, is er tevens sprake van oneindig veel afwerkopties. Dat wordt weer aangevuld met het leveren van een uitstekende kwaliteit, beste service en betaalbare prijzen. Wij voeren allerlei projecten uit van renovatieprojecten tot nieuwbouwprojecten van diverse omvang.

Gietvloer Almere voor een echte eenheid

Gietvloer Almere staat aan de basis voor het realiseren van een echte eenheid in uw interieur. De eenheid komt tot stand doordat er sprake is van het perfect naadloos aanbrengen van de gietvloer in uw woning of bedrijfspand in Almere. De echte eenheid kan doorlopen in meerdere ruimtes, waarbij de vloer de verbindende factor vormt. Gietvloeren van Gietvloer Almere zijn geschikt om op te leven en te wonen, maar ook om op te werken. Daarom kiezen ook steeds meer kantoren voor deze fantastische vloer.

Keuze uit diverse gietvloeren

Bij Gietvloer Almere vindt u een uitgebreid assortiment gietvloeren. De groene, milieuvriendelijke PU gietvloer combineert een prachtig design met een minimale uitstoot van CO2. Voor een dikkere cementgebonden vloer is een woonbeton vloer een goede keuze. De betonlook gietvloeren zien eruit als vloeren van beton, maar hebben wel de warmte en het comfort van een gietvloer. Een epoxy gietvloer is een industriële vloer die zeer geschikt is voor industriehallen, werkplaatsen en magazijnen in Almere.

Prijzen gietvloer Almere

De kosten van een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in Almere zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het soort vloer dat u kiest is een belangrijke graadmeter, maar ook de totale oppervlakte en de vorm van de ruimte zijn bepalend voor de prijs van de gietvloer. Bespreek uw persoonlijke wensen met ons en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

vrijblijvende offerte

Gietvloer Almere voor een hygiënische vloeroplossing

Hygiëne is niet alleen in huis belangrijk, maar zeker ook op werkplekken en andere ruimtes, waarin mensen samenkomen. Gietvloer Almere biedt met het vloerenaanbod een hygiënische vloeroplossing. De vloer is namelijk vloeistofdicht, naadloos en bovendien ook nog eens slijtvast. Stof en vuil vinden het niet prettig op een dergelijke vloer en hechten zich dan ook niet aan het oppervlak. U kunt zich ook voorstellen dat het schoonmaken van een naadloze vloer van Gietvloer Almere heel gemakkelijk gaat.

Kortingsvoordeel bij Gietvloer Almere

Het is natuurlijk altijd prettig om te kunnen profiteren van een korting. Dat is dan ook mogelijk bij Gietvloer Almere, waar een kortingsvoordeel van toepassing is. De hoogte van het kortingsvoordeel is dan weer afhankelijk van het project. Grote projecten hebben bijvoorbeeld meer voordeel doordat het aantal m2 aan gietvloer groter is. Ook voor de wat kleinere projecten geldt echter dat Gietvloer Almere kortingsvoordeel biedt. Informeer maar eens naar de mogelijkheden of bel ons op en maak een afspraak om in de gietvloerenshowroom langs te komen.
vrijblijvende offerte

Kom langs in de showroom nabij Almere

Voor uw gietvloer in Almere komt u langs bij onze showroom vlakbij Almere, in Amsterdam. De showroom is zes dagen per week geopend voor een bezoek op afspraak. Zo weten we zeker dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben. Maak een afspraak op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur via 020 845 26 50.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl