Gietvloer Almere: stoer design voor een aantrekkelijke prijs
Gietvloer

Gietvloer Almere

Gietvloer

Gietvloer Almere

Gietvloer

Gietvloer Almere

Gietvloer

Gietvloer Almere

Gietvloer

Gietvloer Almere

Gietvloer

Gietvloer Almere

Gietvloer Almere

Een gietvloer van kunsthars is origineel, maar er zijn ook andere typen gietvloeren die wij plaatsen. Bijvoorbeeld een betonvloer of woonbeton. Gietvloer Almere is wat dat betreft van alle markten thuis en bedient de particuliere en zakelijke markt. Wij voeren elke gietvloer ongeacht de samenstelling volledig naadloos uit. Dat is al een eerste algemene kenmerk. De kwaliteit is bovendien van het hoogste niveau. Wij stellen de materialen uiterst zorgvuldig samen en staan garant voor het leveren van vakwerk op maat. Wilt u een hypermoderne vloer in huis of in uw bedrijf die functioneel is? Neem dan contact op met de experts van Gietvloer Almere.

Gietvloer prijs

De gietvloer prijs is altijd een punt dat voorbij komt bij de keuze voor een nieuwe vloer. Het is nu eenmaal zo dat elk type vloer een prijskaartje heeft. Gietvloer Almere biedt het voordeel dat er gietvloeren in diverse prijsranges zijn. Bovendien is er een toenemende korting bij een toenemend oppervlak. Transparantie is belangrijk als het gaat om de gietvloer prijs. Het is dan ook gemakkelijk om een prijsindicatie te krijgen. Daarbij is er sprake van verschillende prijzen voor verschillende gietvloeren voor uiteenlopende oppervlakken. Een offerte is vrijblijvend aan te vragen.

Vloercoating

Vloercoating is een speciaal vloersysteem dat eigenlijk bestaat uit een onderdeel van een complete gietvloer. Het bijzondere is echter dat de eigenschappen in de kern overeenkomen. Vloercoating is een vloerafwerking die heel dun wordt aangebracht. Het is een vloersysteem dat geschikt is om de ondergrond functioneler te laten zijn. Bijvoorbeeld door de dragende vloer vloeistofdicht en bestendig tegen chemicaliën te maken. Of een hogere belasting aan te laten kunnen. Vloercoating is aan te brengen over beton, kunststofvloeren, cementdekvloeren en anhydriet. Goed om te weten is dat grote oppervlakten hiervoor geschikt zijn net als dat de prijs extra laag is.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer die als volledige gietvloer tot stand komt, biedt een perfecte bescherming. Bijvoorbeeld als het gaat om de ondergrond waar mechanische belasting van toepassing is. In een fabrieksvloer waar zware machines zijn opgesteld, komt een epoxyvloer goed tot zijn recht. Dat geldt ook voor de toepassing in een magazijn, waar heftrucks door de gangen van de stellages rijden. Een epoxyvloer is ook uit te voeren als epoxycoating in plaats van als complete gietvloer. Gietvloer Almere biedt een afwerking op maat met kleur, design, antislip, geluiddemping of antistatische vloer.

Betonvloer

Een betonvloer maakt het onderscheid als het gaat om de exclusieve uitstraling. Een betonvloer is helemaal in en de trend van nu en van de toekomst. Het stoere karakter past in een interieur dat modern, industrieel of minimalistisch is. De vloer zelf is minimalistisch als het gaat om het oppervlak dat naadloos is. De natuurlijke look is alles behalve minimalistisch, maar eerder realistisch en indrukwekkend. Wilt u meer weten over onze betonvloeren? Neem dan telefonisch contact op of stuur een mail.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer is een vloersysteem waar veel waardering voor is vanuit de particuliere en zakelijke hoek. Dat is niet voor niets. Het is een vloer die uitstraling heeft en wat lijkt te vertellen. Dat komt door de levendigheid van de betonlook vloer die Gietvloer Almere overigens op basis van kunsthars realiseert. Alle denkbare kleuren zijn op het kleurenpalet beschikbaar. Daarbij is er vaak wel een grote voorkeur voor grijs, want dat is het meest natuurlijk in vergelijking met beton.

Woonbeton

Woonbeton is een van de exclusieve gietvloeren die ambachtelijk tot stand komen. Het is een vloer met een chique karakter en stijlvolle look. Daarom past woonbeton in interieurs waar design voorop staat. Uiteraard is er sprake van het tegemoetkomen aan de eisen op het gebied van comfort. Het is warm en fijn om te wonen op woonbeton. Overigens leent deze vloer zich eveneens prima om op te werken, zoals in een kantoor van niveau. Woonbeton is te combineren met vloerverwarming en aan te brengen op bestaande vloeren.

Nieuwbouw & renovatie

Projecten op het gebied van nieuwbouw & renovatie zijn allebei geschikt voor de toepassing van gietvloeren. Gietvloer Almere richt zich in Almere niet uitsluitend op renovatieprojecten of nieuwbouwprojecten. Onze expertise en focus richt zich op beide soorten projecten. Dat is onder meer mogelijk vanwege het karakter en samenstelling van onze gietvloeren. Neem dus contact op met Gietvloer Almere als u op zoek bent naar een gietvloer. Wij bespreken graag met u uw wensen en voorkeuren voor een bepaalde gietvloer. Maatwerk leveren is daarbij ons uitgangspunt. Bij nieuwbouw is het altijd mogelijk om met de voortgang van het project rekening te houden.

Onderhoud

Op het gebied van onderhoud is Gietvloer Almere net als het aanbrengen ervan een echte specialist. Onderhoud heeft betekenis in de zin van herstel of reparatie, maar ook in de zin van vernieuwing. Voor wat betreft het onderhoud als het gaat om de schoonmaak is er geen specialist nodig. De schoonmaak is namelijk eenvoudig uit te voeren en bestaat uit het wegnemen van stof en vuil. Of eventueel van geknoeide vloeistoffen die op het oppervlak liggen. Mocht u meer informatie wensen over onderhoud, neem dan vooral contact op met Gietvloer Almere.

Showroom

Het bezoeken van een showroom met gietvloer heeft diverse voordelen. Een online oriëntatie is prima en dan is de volgende stap het bezoeken van de showroom. Wij nemen onze bezoekers serieus en plannen dan ook altijd ruim de tijd in voor uw afspraak. Dat is ook een reden dat wij u verzoeken om even te bellen. Dan plannen wij meteen een afspraak in. In de showroom maakt u in de praktijk kennis met al onze gietvloeren. Bovendien is er alle gelegenheid om uw wensen voor te leggen. Daarbij voorzien wij in professioneel advies.

Offerte aanvraag

Een offerte aanvraag is bij Gietvloer Almere altijd vrijblijvend. Wij stellen een scherpe prijs vast in de offerte op basis van de door u ingevuld gegevens. Klik simpelweg op ´Vrijblijvende offerte´ en de weg wijst zich vanzelf. Bijvoorbeeld met het invullen van de projectgegevens en technische informatie, zoals de toepassing en soort ondergrond. Wij nemen elke aanvraag serieus in behandeling en streven ernaar om binnen vijf werkdagen een offerte toe te zenden.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl