Gietvloer Alkmaar: voordelige en onderhoudsvrije gietvloeren
Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar

Een gietvloer is voor woongebruik echt origineel en helemaal eigentijds te noemen. Het design is met het naadloze oppervlak optimaal strak. Daarmee is er direct sprake van het creëren van een bijzonder ruimtelijk effect. Bovendien is een gietvloer qua kleur in ieder interieur in te passen. Simpelweg met een keuze uit alle kleuren. Het vloersysteem biedt bovendien comfort voor woongebruik. Is er sprake van industrieel gebruik? Dan hebben wij daarvoor een speciaal soort kunsthars beschikbaar, namelijk epoxy. Of wilt u een gietvloer in een hele andere samenstelling? Dat is ook mogelijk bij Gietvloer Alkmaar met bijvoorbeeld woonbeton, vloercoating of betonvloer.

Betonvloer woning

Gietvloer prijs

De prijs van een gietvloer is bij Gietvloer Alkmaar bewust scherp gesteld. Er is daarbij wel variatie in de hoogte van de prijs betreffende de verschillende soorten vloersystemen. Dat is ook logisch aangezien er aan de materialen uiteenlopende kosten zijn verbonden. De betaalbare prijzen van gietvloeren maken het ons mogelijk om een brede particuliere en zakelijke doelgroep van dienst te zijn. Wij kijken naar het type materiaal, ondergrond, afwerking en oppervlakte om de exacte gietvloer prijs vast te stellen. Een indicatie geeft een globaal beeld van de kosten. Het meest concreet is een persoonlijke offerte en die is altijd aan te vragen bij Gietvloer Alkmaar.

Vloercoating

Vloercoating is een speciaal vloersysteem dat op verschillende manieren is toe te passen. Bijvoorbeeld om de huidige kunstharsvloer van een nieuw uiterlijk te voorzien. Of om als complete vloerafwerking te gebruiken voor industriële doeleinden. Daarbij valt te denken aan vloercoating toepassen op een groot oppervlak, zoals in een magazijn of fabriek. Ook werkplaatsen, garages en parkeergarages zijn voor deze vloeroplossing perfecte projecten. De waterdichte kunstharslaag vormt een ideale bescherming tegen de zwaarte van voertuigen en machines. Deze vloerafwerking is eveneens chemisch resistent. Het is gewoonweg een multifunctionele afwerking van kale vloeren. Bijvoorbeeld om beton van een praktische vloer te voorzien.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is de ultieme vloer voor industriële doeleinden, maar ook andere gebruiksdoelen zijn ermee gediend. Het is een sterke vloer die slijtvast en vloeistofdicht is. Een compleet uitgevoerde epoxyvloer als gietvloer is de beste basis voor zware belasting van voertuigen. Het is ook mogelijk om voor een epoxyvloer te kiezen in de vorm van coating. Dan zijn dezelfde eigenschappen van toepassing, maar is de prijs een stuk lager. Alle kleuren zijn voor epoxyvloeren leverbaar. Gietvloer Alkmaar brengt epoxyvloeren aan in uiteenlopende ruimtes, variërend van parkeergarages tot fabrieken en van magazijnen tot werkplaatsen.

Betonvloer

Een betonvloer is een uniek soort vloer dat hoge ogen scoort als het gaat om het designgehalte. De vloer is onderhoudsvriendelijk en heeft een sprekend karakter. Diverse kleurtinten zijn bovendien beschikbaar om een keuze uit te maken. Daardoor is er sprake van een naadloze afstemming op iedere interieurstijl. Als vloer om op te leven en te wonen, is een betonvloer vanwege het comfort en gemak ideaal. Het design is naast het comfort en praktisch gemak het meest tot de verbeelding sprekende kenmerk. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Wij hebben de juiste expertise om voor u de perfecte betonvloer op maat samen te stellen.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer bevindt zich in het topsegment van de gietvloeren met kunsthars als basis. Het is een gietvloer die tot betonlook vloer verheven is vanwege de menging van kleurtinten. Tijdens het mengproces is er al structuur zichtbaar en die is terug te zien als levendig patroon in het oppervlak. Betonlook vloeren dienen het gemak van de mens vanwege het naadloze oppervlak en zijn daardoor ook hygiënisch. Gietvloer Alkmaar voorziet in alle kleuren en werkt de betonlook vloer perfect af. Deze vloer is eveneens ideaal voor een zakelijke setting of commerciële omgeving waar een eigentijdse sfeer heerst.

Woonbeton

Woonbeton behoort tot de gietvloeren die een van de meest exclusieve uitstralingen heeft. Het is stijlvol als u in het interieur woonbeton ziet liggen. Daarom past woonbeton vooral goed in interieurs waar de focus ligt op een stijlvol design. De vloer is om het extra comfortabel te maken in huis te combineren met vloerverwarming. Met de radiatoren uit de ruimte is er sprake van een extra ruimtelijk effect. Wij leveren woonbeton in allerlei soorten kleurtinten en brengen deze vloer ambachtelijk aan. Een uniek resultaat is daarmee gegarandeerd.

Nieuwbouw & renovatie

Onze gietvloeren lenen zich voor nieuwbouw en renovatie in Alkmaar. Steeds vaker valt de keuze op het gebied van vloeren in nieuwbouwwoningen op een gietvloer. Welk soort gietvloer dat is, hangt van de persoonlijke voorkeur af. Kunsthars vloeren zijn ideaal, maar ook woonbeton of een uitvoering als betonlook vloer zijn populair. Interessant detail is dat er regelmatig nieuwbouwkortingen toepasbaar zijn. Naast nieuwbouw richt onze focus zich op bestaande woningen en bedrijfsruimten in Alkmaar en omgeving. De vraag naar onze gietvloeren voor renovatieprojecten is dan ook groot.

Onderhoud

Er is op het gebied van onderhoud van nieuwe gietvloeren weinig nodig. Een gewone schoonmaakbeurt die periodiek plaatsvindt, is meer dan voldoende. Bij een gietvloer die er vele jaren ligt en er duidelijk gebruikerssporen aanwezig zijn, geldt dat onderhoud een optie is. Het gaat dan niet om schoonmaak, maar om echt onderhoud door middel van reparatie of vernieuwing. Heeft u vragen over de opties voor onderhoud? Neem dan gerust contact op met Gietvloer Alkmaar.

Showroom

Gietvloer Alkmaar beschikt over een showroom om bezoekers te ontvangen die zich oriënteren op de aanschaf van een gietvloer. Bovendien vinden hier de adviesgesprekken plaats om een gietvloer op maat samen te stellen. Wilt u naar onze showroom komen dan verzoeken wij u vooraf even te bellen. De showroom is alleen maar op afspraak te bezoeken en wij willen niet dat u een dichte deur aantreft.

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte voor een gietvloer naar keuze aan. Het offerteformulier biedt de keuze voor uiteenlopende opties. Bijvoorbeeld als het gaat om het type vloer dat u wenst. Er zijn onder meer opties ten aanzien van de technische projectgegevens. In principe wijst het offerteformulier zich vanzelf. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit dan raden wij u aan om even contact op te nemen. U krijgt van Gietvloer Alkmaar op een offerteaanvraag binnen vijf werkdagen bericht.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl