Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer Alkmaar

Gietvloer Alkmaar heeft voor u een voordelige vloeroplossing beschikbaar, die net zo krachtig en uniek is als een gietvloer, maar dan in de vorm van een extreem dunne laag wordt aangebracht. Dit vloersysteem van Gietvloer Alkmaar kan in vele situaties worden toegepast doordat er altijd extra aanpassingen kunnen plaatsvinden en er vanaf het begin gekeken wordt naar wat het beste materiaal is voor het project. Bovendien is de kwaliteit van het hoogste niveau en geldt dat eveneens voor onze service.

Gietvloer Alkmaar met vloeren in diverse uitvoeringen

Als het om coating gaat dan heeft Gietvloer Alkmaar meerdere uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld een snel uithardende vloer die al na twee uur belast kan worden. Of wat te denken van een ijzersterke epoxycoating die bestand is tegen zowel zware mechanische als chemische belasting. Zo zijn er ook oplossingen voor bijvoorbeeld particulieren die graag zien dat Gietvloer Alkmaar een nieuwe toplaag aanbrengt over een al bestaande kunststofvloer. De diverse uitvoeringen kunnen helemaal naar wens esthetisch en technisch worden afgewerkt.

Afwerking bij Gietvloer Alkmaar

Door de mogelijkheid van de vloersystemen in verschillende uitvoeringen aangebracht te worden, spreekt het voor zich dat de vraag ernaar van een grote en gevarieerde doelgroep afkomstig is. Het komt dan weer goed uit dat Gietvloer Alkmaar een vloer op maat kan leveren die technisch en praktisch gezien perfect aansluit bij uw project. Naast de kleurtoepassingen geldt dat er een technische afwerking kan plaatsvinden met antislip, antistatische uitvoering of geluiddempende laag.

Offerte van Gietvloer Alkmaar

Als u interesse heeft in de mogelijkheden die Gietvloer Alkmaar te bieden heeft, kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is voor te stellen dat u niet helemaal goed weet welke keuzes u het beste voor uw vloerproject kunt maken. In dat geval is het handig om van de expertise van Gietvloer Alkmaar gebruik te maken en onze showroom te bezoeken. Dat is op afspraak mogelijk.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.